ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 28 elokuu 2006 11:44

RoPSin naiset maaleitta pistejakoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura oli hallitsevampi osapuoli naisten jalkapallon Kakkosen kamppailussa Vaasan Palloseuraa vastaan, mutta joutui tyytymään 0-0 -tasapeliin.

3707194.jpg

- Pelimme on kehittynyt ja tilanteita kyllä luotiin, mutta vastustaja puolusti hyvin ja maali jäi tekemättä, valmentaja Raimo Miettunen kiteytti.

Kotijoukkueen pelinrakentelun voimahahmo oli Maria Wimmer. Argentiinan lumileiriltä lähes suoraan kentälle tullut Tanja Poutiainen oli keskikentälle vahvistus etenkin puolustuspelaamisessa. Alakerran parhaat olivat Elisa Putaansuu ja Sonja Miettunen.

- Maalivahtimme Sonja Pohjanen sai olla toisen jakson lähes työttömänä. Kyllä peli oli ihan mukavan näköistä, valmentaja kiitteli.

Kevätkierroksella Vaasassa RoPS hävisi maalilla. Pisteiden sijaan loppukauden tärkein asia on joukkueen kehittäminen.

- Sarjapaikka on varmistettu. Loppukaudesta peliaikaa on luvassa myös niille, joilla sitä on tähän saakka ollut vähemmän, Miettunen laskeskeli. (MK)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1430 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309