Uutiset

Miehet

sunnuntai, 09 kesäkuu 2024 20:27

RoPSille tärkeä kotivoitto Miesten Ykkösessä

Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)
RoPS pääsi juhlimaan kauden kolmatta voittoaan Miesten Ykkösessä. Kuva: Vili Varjus. RoPS pääsi juhlimaan kauden kolmatta voittoaan Miesten Ykkösessä. Kuva: Vili Varjus.

Rovaniemen keskuskentällä nähtiin tasaväkinen kamppailu, jonka lopputulemana kotijoukkueelle 2-1 voitto Espoon Palloseurasta.

RoPS lähti otteluun sisuuntuneena edellisen vieraspelin jälkeen, jossa joukkue jäi täysin AC Oulu/OLS:n jalkoihin. Päävalmentaja Jari Alamäki peräänkuulutti joukkueelta jälleen kasvojen pesua ja omalle tasolle nousemista kotiyleisön edessä ja tähän pystyttiin.

- Tämä oli tismalleen sellainen ottelu kuin etukäteen ajattelinkin. Tasaiset joukkueet ja tiedossa oli, että joudumme todella raatamaan fyysisesti vahvan joukkueen kanssa. Kopissa oli jo selvää, että tänään ei anneta tuumakaan periksi ja joka pallosta taistellaan. Koko joukkue suoritti tänään upeasti, Alamäki kehui omiaan ottelun jälkeen.

Kehityskohteeksi tuleviin peleihin Alamäki mainitsi pidempiin pallonhallintajaksoihin pääsemisen.

RoPSin maaleista ottelussa vastasivat Aapo Savolainen ja päivän komeimman laukauksen suoraan ilmasta ampunut keskikenttäpelaaja Juuso Polvi.

RoPS EPS Vili Varjus IMG 8102
RoPS pelaajat juhlivat Aapo Savolaisen osumaa. Kuva: Vili Varjus.

RoPS pelaa seuraavan ottelunsa jo ensi viikolla keskiviikkona 12. kesäkuuta Vaasa IFK:n vieraana. Tavoitteena on hyvän peli-ilmeen säilyttäminen ja uuden voittoputken alulle saattaminen.

- Toinen kehityskohde joukkueella on oman tason ylläpitäminen ilman rajumpia heilahteluja, joihin nyt ollaan välillä sorruttu. Palauttavan treenin jälkeen paneudutaan siihen, miten saadaan tämä hyvä ilme pysymään samana kaikissa otteluissa niin kotona kuin vieraissa. Tasaisuutta otteisiin kaivataan ja uskon, että siihen on nyt hyvä mahdollisuus päästä, kun käymme tämänkin ottelun vielä huolella joukkueen kanssa läpi, Alamäki pohti.

Lue Palloseurablogin raportti ottelun kulusta: Palloseurablogi RoPS - EPS

RoPS EPS Assidjo Vili Varjus IMG 7949
Kamon-Sherell Assidjo oli ensimmäistä kertaa mukana avauskokoonpanossa ja pelasi ottelussa 81 minuuttia. Kuva: Vili Varjus.

RoPS Miesten Ykkösessä - Seuraavat ottelut

VIFK – RoPS
ke 12.6.2024 klo 18:30
Lemonsoft Stadion, Vaasa

RoPS – KPV
ke 19.6.2024 klo 18:30
Rovaniemen Keskuskenttä

YÖTTÖMÄN YÖN TAPAHTUMA ja OTTELU

RoPS – Atlantis FC
la 29.6.2024 klo 22:00
Rovaniemen Keskuskenttä

Lue lisää Yöttömän Yön Tapahtumasta

Osta liput Yöttömän Yön Tapahtuman Iltajuhlaan

Luettu 415 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi