Uutiset

Miehet

perjantai, 07 kesäkuu 2024 13:49

RoPS pyrkii lauantaina palaamaan omalle tasolleen

Arvostele tätä artikkelia
(11 ääntä)

Miesten Ykkösen kauden viidennessä kotiottelussa vieraaksi saapuu Espoon Palloseura.

Rovaniemen Palloseuran alkukausi Miesten Ykkösessä on ollut ailahteleva. Kauden pikkuhiljaa lähestyessä puoliväliä on yhdeksän pelatun ottelun jälkeen kasassa 8 pistettä. Ensimmäisissä peleissä nähtiin vahvoja peliesityksiä ilman pisteitä, sen jälkeen on pisteitäkin kerätty, mutta myös peliesityksissä menty enemmän vuoristorataa.

Edellinen vierasottelu Oulussa AC Oulu/OLS:a vastaan ei tyydyttänyt joukkuetta eikä sen päävalmentajaa Jari Alamäkeä, mutta katseet on jo suunnattu seuraavaan peliin.

- Oulun heikosti sujunut peli on käsitelty joukkueen kanssa ja siinä pelissä olimme kaukana siitä, mitä parhaillamme pystymme olemaan. Nousu takaisin omalle tasolle tapahtuu joukkueen palavereiden ja harjoituskenttätyöskentelyn kautta. On vain hyvä asia, että seuraava peli on jo heti lauantaina.

Oulussa RoPS suoritti paljon vaihtoja ja merkille pantavaa oli, että myös pitkään loukkaantumisesta kärsinyt ja alkukaudesta vähän peliminuutteja kerännyt viime kauden tehohyökkääjä Tomas Varhi pelasi täydet 90 minuuttia.

- Avauskokoonpanon osalta tulee tapahtumaan varmasti pieniä muutoksia verrattuna edelliseen peliin. Meidän sairastupa alkaa onneksi olemaan jo lähes tyhjä ja nyt näiden loukkaantumisista toipuneiden pitää päästä vain treenaamaan kohti täyttä pelikuntoa, Alamäki toteaa.

Lauantai-iltapäivän vastustaja EPS on sarjataulukossa yhden sijan isäntäjoukkuetta ylempänä 8. sijalla kerättyään yhdeksästä ottelusta 11 pistettä. EPS on pelannut tasaisia pelejä kaikkia, myös sarjataulukon kärkipäässä olevia, vastustajia vastaan. Erityisesti joukkueen puolustus on toiminut hyvin, hyökkäyspäässä tehomiehenä on häärinyt Azhar Al Aboodi Laith neljällä osumalla kahdeksassa pelatussa ottelussa.

- Espoolaiset tulevat olemaan hankala vastustaja, koska he puolustavat tiiviisti ja heille on tehty vain yhdeksän maalia. He hyökkäävät suoraviivaisesti ja heillä on nopeita pelaajia hyökkäyspäässä. Uskon, että ottelusta tulee tasainen vääntö, minkä toivottavasti kotijoukkue voittaa hyvälaatuisella, tehokkaalla pelaamisella, Alamäki summaa.

Miesten Ykkönen
RoPS – EPS
lauantai 8.6.2024 klo 16:00
Rovaniemen Keskuskenttä

Portit ja palvelut kentällä avautuvat tuntia ennen peliä.

Pelipäivän Tapahtumainfo

Luettu 584 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi