ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 10 joulukuu 2022 11:00

RoPS:n miesten edustusjoukkueen toiminta on käynnistynyt uuden päävalmentajan alaisuudessa

Arvostele tätä artikkelia
(14 ääntä)

Uusi päävalmentaja Ville Ulanen saapui Rovaniemelle marraskuussa ja joukkueharjoituksia on takana kolme viikkoa.

Rovaniemen Palloseuran miesten nuorista pelaajista koostuva edustusjoukkue on aloittanut valmistautumisen uuteen kauteen. Uusia tuulia harjoitteluun on tuonut Porista Rovaniemelle siirtynyt päävalmentaja Ville Ulanen. Kolmen viikon harjoittelujakson jälkeen joukkue alkaa tulla pikkuhiljaa tutuksi.

- On ollut hienoa päästä tositoimiin ja tutustumaan pelaajiin. Harjoituksissa on ollut pelaajia 14-20 väliltä. Olemme tarjonneet mahdollisuuden myös muissa seuroissa pelaaville rovaniemeläisille harjoitella joukkueemme mukana, kun pelaajien omissa seuroissa on ollut taukoa ja he ovat olleet lomalla täällä, Ulanen kertoo.

Päävalmentajan mukaan jo muutamassa viikossa on opittu paljon uusia asioita puolin ja toisin.

- Harjoitukset ovat sisältäneet paljon havainnointiin ja peliälyyn liittyviä harjoitteita. Niiden avulla saadaan tarvittava tieto siitä, minkälaiseen suuntaan tammikuussa lähdetään asioita viemään erityisesti ryhmitys- ja taktisiin asioihin liittyen.

Joukkueharjoitukset jatkuvat vielä reilun viikon ennen joulutaukoa, jonka jälkeen on tarkoitus päästä pelaamaan myös parhaillaan järjestelyssä olevia harjoitusotteluita.

Ulasen ensikosketukset Rovaniemeen jalkapallokaupunkina ovat olleet hyvin positiiviset, vaikka uuden pestin alku sattui melko myrskyiseen vaiheeseen.

- On ollut hienoa huomata, miten valtavan määrän tuen osoituksia seura ja joukkueemme on viime aikoina saanut. Pidetään jatkossakin katse eteenpäin!

Luettu 2461 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309