ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 13 lokakuu 2022 09:11

RoPS:n miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi Ville Ulanen

Arvostele tätä artikkelia
(12 ääntä)

Porilaislähtöisen valmentajan sopimus on vuoden mittainen ja se alkaa joulukuun alussa.

Ville Ulanen, 39, on viimeksi toiminut porilaisen Musan Salaman riveissä, viisi vuotta päävalmentajana ja sitä ennen kolme vuotta apuvalmentajana. Rovaniemelle Ulanen on tulossa innostunein mielin.

- Keskusteltuani seurajohdon kanssa olen saanut RoPSista ja seuran toimintaympäristöstä erittäin positiivisen kuvan. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan paikkoihin ja ennen kaikkea pelaajiin.

RoPS on uudelle päävalmentajalle ennestään tuttu kaudelta 2021, jolloin RoPS ja Musa kohtasivat Ykkösessä.

- Nyt tulen toki mukaan uudenlaiseen RoPSiin ja pelaajat ovat pitkälti vaihtuneet. Hieman olen jo päässyt keskustelemaan edellisen päävalmentajan Aleksi Tannerin kanssa ja katsellut videolta muutaman matsin viime kaudelta, Ulanen kertoo.

Rovaniemen Palloseuran toiminnanjohtajana hiljattain aloittanut Jari Näsman on tyytyväinen, että seuran nuoren edustusjoukkueen valmentajatilanne alkaa selkiytyä hyvissä ajoin kohti seuraavaa kautta mentäessä.

- Ulanen on meille taustaltaan erittäin sopiva valmentaja. Hän vastasi edellisessä seurassaan edustusjoukkueen valmennuksen lisäksi myös yläkouluakatemiasta, joten hänellä on paljon kokemusta nuorten pelaajien kanssa toimimisesta.

Uusi päävalmentaja ei halua asettaa tarkempia tavoitteita tulevalle kaudelle ennen kuin on selvillä, millainen joukkue on koossa, ja pääsee rauhassa tutustumaan pelaajiin. Mutta selvää on, että kehittyä halutaan ja tämän pitäisi näkyä myös sijoituksissa.

- Siitä lähden, että haluan auttaa pelaajia niin, että he pystyvät pelaamaan uransa parhaan kauden.

Ulanen kertoo, että Rovaniemi ei ole hänelle ennestään kovin tuttu paikka, mutta odottaa kovasti myös kaupunkiin tutustumista.

- Erityisesti 7-vuotias tyttäreni on jo innoissaan isän työpaikasta joulupukin kotikaupungissa. Perheeni jää asumaan Poriin, sillä vaimoni yritystoiminta on siellä ja tyttäreni on juuri aloittanut koulutien. Mutta vierailuja odotetaan kyllä jo nyt hyvin innoissaan, Ulanen kertoo.

 

Lisätietoja:

Ville Ulanen
p. 040 0561959

Jari Näsman
p. 050 5990309
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 4307 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309