ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 21 touko 2022 13:21

RoPS ja AC Oulu/OLS sunnuntaina vastakkain Oulussa - "Kahden nuoren joukkueen kohtaaminen"

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)
Rovaniemen Palloseura ja AC Oulu/OLS kohtaavat Castrenin kentällä sunnuntaina.

RoPS on aloittanut kautensa Kakkosessa voitolla ja kahdella tasapelillä. Sunnuntaina vuorossa on neljäs ottelu, kun rovaniemeläiset vierailevat AC Oulu/OLSin luona

- Castrenin urheilupyhätössä tullaan näkemään mielenkiintoinen kahden nuoren joukkueen kohtaaminen, RoPSin päävalmentaja Aleksi Tanner kommentoi tulevaa ottelua.

Kuten jo nimestä käy ilmi, AC Oulu/OLS on Veikkausliigaa pelaavan AC Oulun reservijoukkue. Tanner kuitenkin ennakoi, että sunnuntain otteluun ei olisi tulossa useita pelaajia oululaisten ykkösjoukkueesta.

- Luultavasti molemmilla joukkueilla on hieman kokoonpanomurheita. AC Oululla on sunnuntaina peli FC Lahtea vastaan, ja heidän edustusjoukkueessa on hieman poissaoloja. Uskon, että sieltä ei siis ole tulossa koko Veikkausliiga-joukkueen vaihtopenkkiä pelaamaan meitä vastaan.

Myös RoPSin joukkueessa on hieman poissaoloja viime otteluihin nähden. Joukkue on muun muassa paininut nilkkavamma-aallon kanssa. Yksikään vammoista ei vaikuta aiheuttavan pitkäaikaisia poissaoloja.

- On todettava, että myös meillä on ollut hieman murheita loukkaantumisten kanssa. Siellä on muun muassa useampi nilkkavamma, mutta niistä ei tunnu löytyvän mitään yhdistävää tekijää.

Tanner ei kuitenkaan ole huolissaan muutamista poissaoloista huolimatta. Luvassa on isojen minuuttien näytönpaikkoja seuraaville pelaajille.

- Nyt on mahtavaa, että sellaiset pelaajat, jotka eivät ole vielä tällä kaudella päässeet pelaamaan isoja minuutteja, pääsevät näyttämään osaamistaan, Tanner sanoi.

- On ollut vaikea tehdä avauskokoonpanoomme isoja muutoksia, kun olemme pärjänneet peleissä ja pelaajat ovat onnistuneet hyvin.

AC Oulu/OLS on kerännyt kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta pisteen RoPSia vähemmän. Tästä huolimatta Tanner heittää ennakkosuosikin paineet kotijoukkueelle.

- Sanoisin, että olemme hieman haastajan roolissa, mutta me lähdemme hyvillä fiiliksillä jatkamaan tappiotonta alkukauttamme Kakkosessa. Totta kai tavoitteenamme on saalistaa Oulusta mahdollisimman paljon pisteitä paluumatkallemme Rovaniemelle.

AC Oulu/OLS - RoPS, sunnuntaina 22.5. kello 18:00 Castrenin kentällä

Luettu 827 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309