Uutiset

Miehet

tiistai, 17 touko 2022 15:32

RoPSin Eelis Taskila U18-poikien mukana Baltic Cupiin - Tatu Lakela varalla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(9 ääntä)
Rovaniemen Palloseuran Eelis Taskila on valittu Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkuetapahtumaan Latviaan.

RoPSin toppari Eelis Taskila on nimetty mukaan Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueeseen kesäkuussa pelattavaan Baltic Cupiin. Kyseessä tulee olemaan Torniosta lähtöisin olevan Taskilan maajoukkuedebyytti.

- On tietenkin todella mukavaa, että valittiin tuonne mukaan. Lähden todella innoissani pelaamaan Baltic Cupiin, Taskila kommentoi valintaansa.

- Tämän kauden pelit ovat menneet mielestäni hyvin sekä joukkueella että itselläni. Oletan, että valinta on seurausta näistä asioista.

Latviassa pelattavaan turnaukseen valittiin yhteensä 22 pelaajaa, jonka lisäksi toinen maajoukkueellinen osallistuu touko- ja kesäkuun vaihteessa turnaukseen Ruotsissa. Baltic Cupissa Suomi kohtaa Viron, Latvian ja Liettuan.

- Olen todella tyytyväinen, että saamme järjestää nämä kaksi tapahtumaa, ja näemme ison määrän pelaajia. Saimme kokoon kaksi hyvin mielenkiintoista miehistöä, U18-poikien päävalmentaja Peter Lundberg kommentoi Palloliiton verkkosivuilla

Myös toinen RoPS-pelaaja kolkuttelee U18-maajoukkueen ovia, sillä keskikenttäpelaaja Tatu Lakela on nimetty Baltic Cupiin varalle, jos joukkuetta tulee vielä täydentää.

Luettu 1675 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi