ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 13 touko 2022 19:57

RoPS isännöi lauantaina Komeettoja - kokoonpanossa mukana uusin sopimuspelaaja Kirill Bullat

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(9 ääntä)
RoPS ja Komeetat kohtaavat lauantaina Rovaniemen Keskuskentällä.

Rovaniemen Palloseuran pelit miesten Kakkosessa jatkuvat lauantaina kotiottelulla jyväskyläläistä Komeettoja vastaan. RoPS on avannut sarjakauden kahdella tasapelillä, ja nyt tavoitteena on ottaa kauden ensimmäinen voitto.

- Kausi on lähtenyt käyntiin ihan positiivissa merkeissä. Tasaiset väännöt ensin JBK:ta ja sitten JJK:ta vastaan, päävalmentaja Aleksi Tanner tuumi perjantain harjoitusten yhteydessä.

- Nyt tavoitteenamme on ottaa kauden avausvoitto. Toisaalta tulee myös nostaa esiin, että olemme edelleen sarjassa tappioitta.

RoPSin viime viikonlopun viime hetkillä menetetty voitto sarjan ennakkosuosikki JJK:ta vastaan näyttäytyy jo tässä vaiheessa hieman paremmassa valossa. Kyseessä oli arvokas piste ennakkoon tämän kauden kovimmasta vierasottelusta. Valmennusryhmä on kuitenkin pitänyt huolen, että nuorten pelaajien jalat pysyvät tukevasti maan pinnalla.

- Nykyiseen tasoon ei saa tyytyä. Meidän pitää vaan painaa lisää kaasua, ja näin olemme toimineet viikon harjoitustenkin suhteen. Emme halua alkaa himmailemaan, Tanner korosti.

- Prosessi etenee ja työnteko jatkuu. Tulokset tulevat varmasti näiden myötä jatkossa kääntymään useammin ja useammin voitoiksi.

Lauantain vastustaja Komeetat ovat tämän kauden sarjanousija Kakkosessa. Joukkue ei ole vielä kahden ottelun jälkeen onnistunut avaamaan pistetiliään.

Joukkueen tunnetuin henkilö lienee sen valmentaja Babatunde Wusu, jonka tililtä löytyy pelaajauraltaan muun muassa 44 maalia 123:ssa Veikkausliiga-ottelussa.

- Komeetoista tiedämme sen verran, että joukkue rakentuu paljon seuran 00-ikäluokan ympärille. He ovat pelaava joukkue, joka pyrkii avaamaan rohkeasti linja kerrallaan. He eivät ole lähteneet räiskimään, vaikka tulokset ovatkin olleet nyt alkukaudesta vaikeita. Joukkueen pelaajista nostaisin esiin keskikenttäpelaaja Lasse Laakson, joka pyörittää paljon heidän pelaamistaan.

- Niitä vastustajan sarjapelien tuloksia on tietenkin turha tuijotella liikaa. Komeetat ovat pystyneet voittamaan Suomen Cupissa Ykkösessä pelaavan PEPO:n, jonka lisäksi he pelasivat Herculesta ja Närpes Kraftia vastaan ihan tasaiset pelit vaikka lopulta molemmat hävisivätkin.

RoPSin viikko harjoituskentällä on sujunut ongelmitta. Harjoituksissa on ollut kova intensiteetti ja hyvä ryhmähenki.

- Meidän lähtökohdat ovat suhteellisen hyvät. Rankan Jyväskylä-reissun jälkeen huilasimme maanantaina, mutta muuten olemme saaneet alle normaalin treeniviikon. Olemme päässeet hyvin valmistautumaan Komeetat-otteluun.

RoPSilta ovat sivussa ottelusta Riku-Veli NiskaJegor Petrishin ja Weeti Wimmer. Kenenkään poissaolijan loukkaantumiset eivät ole vakavia.

Poissaolijoiden lisäksi pelaajarintamalta on myös iloisia uutisia. RoPSissa ennenkin pelannut Kirill Bullat on allekirjoittanut joukkueen kanssa tämän kauden kattavan pelaajasopimuksen. Bullat on mukana jo Komeetat-ottelun kokoonpanossa.

- Nyt saamme vihdoin mukaamme myös Kirillin. Hän on allekirjoittanut sopimuksen tällä viikolla, Tanner iloitsi.

- Kirill on todella lahjakas pelaaja ja hyvä lisä meidän ryhmäämme. Onhan hänellä yksi Veikkausliiga-ottelukin tilillään, joita ei kovin monelta meidän pelaajalta löydy.

RoPS - Komeetat, lauantaina 14.5. kello 18:00 Rovaniemen Keskuskentällä - ottelu näkyy myös Ruutu+-palvelussa

Luettu 1272 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309