ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 29 huhtikuu 2022 12:54

Pitkä odotus ohi! RoPSin sarjakausi käynnistyy lauantaina - kotiottelussa vastassa JBK

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(8 ääntä)
Rovaniemen Palloseura kohtaa Jakobstads Bollklubbin lauantaina Keskuskentällä kello 15:00 alkaen.

Pitkä odotus kilpakauden alkamisen suhteen päättyy RoPSin osalta lauantaina, kun miesten Kakkosen C-lohko käynnistyy täyden kierroksen voimin. Rovaniemeläiset saavat vieraita Pietarsaaresta, kun vastaan asettuu JBK.

- Fiilikset on todella hyvät. Sarjakausi starttaa vappuaattona, ja ennusteiden mukaan on tiedossa aurinkoista keliä, RoPSin päävalmentaja Aleksi Tanner sanoi tyytyväisenä.

Keskuskentällä vierailee lyhyen ajan sisään kaksi joukkuetta Pietarsaaresta, kun vain kolme päivää JBK-ottelun jälkeen RoPS kohtaa Suomen Cupissa FF Jaron.

- Melkoisella härkäviikolla käynnistyy meidän kausi. Kohtaamme noin viikon sisään JBK:n, Jaron ja sitten vieraissa JJK:n, Tanner kertaili.

JBK on tuttu vastustaja Kakkosesta viime kausilta. Kyseessä on FF Jaron reservijoukkue, jossa on mielenkiintoinen yhdistelmä nuoruutta ja kokemusta.

- Olemme pelanneet JBK:ta vastaan viime kausina, mutta tältä kaudelta meillä ei ole heistä hirveästi tietoa. JBK:n nettisivujen ja Instagram-tilin mukaan heidän viimeisin peli on ollut helmikuun 12. päivä, Tanner sanoi.

- Emme ole saaneet yhtään videomateriaalia. Tämä tarkoittaa, että lähdemme peliin sen oman pelaamisen kautta, ja meidän on myös pystyttävä adaptoitumaan nopeasti siihen, mitä vastustaja tekee.

 Pitkän talven ja kevään aikana RoPS on parantanut pelaamistaan tasaiseen tahtiin. Sekä tulokset että peliesitykset ovat kehittyneet alkuvuoden ensimmäisistä otteluista. Tanner toivoo, että sama pelillinen kehitys jatkuu, mutta muistaen, että ottelun lopputuloksen merkitys kasvaa..

- Suurin ero talven ja kevään harjoitusotteluihin on se, että nyt meidän pitää pystyä voittamaan pisteitä. Emme voi vain ajatella liian naiivisti pelin kehittämistä,

- Meidän on luotettava siihen, että pystymme voittamaan pisteitä oman pelimallimme, oman hyvän tekemisemme ja ennen kaikkea työteliäisyyden kautta.

RoPS lähtee Kakkosen kauteen todella nuorella joukkueella. Useat pelaajista pelasivat viime vuonna näihin aikoihin B-junioreiden SM-sarjaa, mutta nyt nuorukaisilta odotetaan seuraavaa kehitysaskelta. Tanner korostaa, että tämän askeleen ottaminen on helpompaa, jos joukkue saa kotiyleisön tuen taakseen.

- Lauantai, hyvä kellonaika, aurinkoista säätä luvattu - toivottavasti rovaniemeläinen jalkapalloyleisö löytää nyt tiensä takaisin katsomoihin vaikka tässä onkin paljon vettä virrannut edellisen sarjaottelun jälkeen.

- Voin ainakin luvata sen, että pelaajat ja valmennustiimi tulee antamaan aivan kaikkensa. Toivottavasti yleisö myös asettuu tueksemme 12. pelaajaksi.

RoPS on sitoutunut järjestämään kotiotteluistaan fanikameralähetyksen Ruutu+-palveluun. Lauantain JBK-ottelusta ei kuitenkaan saada lähetystä, sillä palvelunjärjestäjän kalusto ei ole saapunut ajoissa Rovaniemelle.

RoPS - JBK, Rovaniemen Keskuskentällä lauantaina 30.4. kello 15:00 - Liput portilta 10€/5€

Luettu 1121 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309