ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 02 huhtikuu 2022 18:38

RoPS hakee sunnuntaina revanssia AC Oulu/OLSista

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(6 ääntä)
Rovaniemen Palloseura kohtaa sunnuntaina AC Oulu/OLSin harjoitusottelussa.

RoPS pelaa seuraavan harjoitusottelunsa sunnuntaina Oulussa, kun vastassa on jo kertaalleen tälle kaudella kohdattu AC Oulu/OLS. Ottelu pelataan Garam Masala -hallissa kello 12:30 alkaen.

Joukkueen valmistautuminen ei ole ollut optimaalista, sillä päävalmentaja Aleksi Tanner on ollut sivussa iloisten perheuutisten myötä, ja Olli-Pekka Piisilä on ollut sivussa koronatartunnan seurauksena. Piisilä on kuitenkin saanut jo vihreää valoa sunnuntain pelireissun osalta. RoPSin muu valmennusryhmä on siis hoitanut joukkueen tämän viikon harjoitustapahtumat. Muutamat RoPSin pelaajista ovat koronan takia sivussa ottelusta.

- Toivottavasti koronasta ei tarvitse puhua enää kovin useasti tämän kauden ennakoissa, mutta olihan tämä viikko hieman rikkinäinen muutaman ehjän harjoitusviikon jälkeen, Piisilä kommentoi.

Viime viikonloppuna RoPS haki Oulusta 2-1-voiton, kun se kaatoi Herculeksen. Pelillisesti joukkueen tekemisessä oli paljon hyvää, ja henkisellä tasolla voitto oli tärkeä muutaman vaikeamman tuloksen jälkeen.

- Hercules-ottelusta jäi varsin hyvä fiilis. Se miten pystyimme ajoittain liikuttamaan palloa ja kuinka pystyimme pääasiassa puolustamaan, ovat asioita, joiden päälle on hyvä lähteä rakentamaan, Piisilä kertoi.

- Totta kai voitto on aina sellainen asia, joka on hyvä ottaa ottelusta mukaan, kun sellainen tulee.

OLS toimii Veikkausliigassa pelaavan AC Oulun farmijoukkueena. AC Oulu pelasi lauantaina Veikkausliigassa VPS:n vieraana 2-2-tasapelin. On mahdollista, että pääsarjajoukkueen ringistä tulee pelaajia mukaan sunnuntain kamppailuun.

- AC Oulu/OLS on profiililtaan nuori farmijoukkue. On jännä nähdä, tuleeko AC Oulun eilisen ottelun vaihtopelaajista ketään hakemaan meitä vastaan minuutteja, vai millä mentaliteetilla Oulussa mennään.

AC Oulu/OLS voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen tammikuussa 3-0-lukemin. RoPS lähtee hakemaan revanssia tuosta kamppailusta.

- Vastustaja on aktiivinen ja pelaava joukkue, joka haluaa pysyä pallossa. Varmasti oikein hyvä vastustaja meille.

RoPSin kokoonpano

1 Lauri-Eemil Vetri (mv)
2 Lassi Eronen
4 Oumar Balde
5 Samuel Olabisi
6 Daniel Salmela
7 Mikael Salmela
8 Tatu Lakela
9 Mikke Kiljunen
12 Otto Märsylä (mv)
13 Pekka Ruotsalainen
16 Kimi Isometsä
17 Ville Ojala
21 Alex Tolra
22 Aapo Savolainen
23 Eetu Venäläinen
25 Eelis Taskila
Eerik Kantola

Luettu 1015 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309