ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 21 tammikuu 2022 21:33

RoPSilla kasassa 21 sopimuspelaajaa - ensimmäinen harjoitusottelu lauantaina

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(15 ääntä)
Rovaniemen Palloseura avaa lauantaina kautensa otteluiden osalta, kun joukkue vierailee AC Oulu/OLS:n luona.

Rovaniemen Palloseuran pelaajaryhmä kaudelle 2022 alkaa muodostumaan, kun pelaajasopimukset on solmittu 21 pelaajan kanssa. Sopimuksen jo allekirjoittaneiden lisäksi harjoituksissa on ollut noin puolenkymmentä pelaajaa, joiden alkavan kauden suunnitelmat selviävät lähitulevaisuudessa.

Joukkueharjoitukset ovat olleet käynnissä vajaan kahden viikon ajan. Nyt edessä on ensimmäinen harjoitusottelu. RoPSin tavoin Kakkosessa ensi kaudella pelaava AC Oulu/OLS isännöi joukkuetta Garam Masala Areenalla. Ottelu alkaa kello 17:30.

- Meille nämä harjoitusottelut ovat äärimmäisen tärkeitä, koska meillä on niin nuori ryhmä kasassa. Useat pelaajistamme ovat pelanneet hyvin vähän miesten pelejä, päävalmentaja Aleksi Tanner kertoi ennen kauden ensimmäistä ottelua.

- Pelaamisen kehittymisen kannalta on tärkeää, että pääsemme pelaamaan täysimittaisella kentällä, koska Ounashalli on sen verran paljon pienempi kuin täysimittainen jalkapallokenttä.

Verrataan tämän hetken pelaajaryhmää sitten viime kauden RoPSin edustusjoukkueen tai RFA:n pelaajarunkoon, on nimilistassa paljon muutoksia. Tämän myötä valmennusryhmällä on paljon nähtävää ja pohdittavaa ennen sarjapelien alkua. Myös tähän tarkoitukseen lauantain ottelu on erinomainen tapahtuma.

- Pääsemme näkemään pelaajia eri rooleissa ja kokeilemaan hieman erilaisia pelitapoja, joiden myötä olemme sitten hieman valmiimpia etenemään kohti kauden alkua, Tanner sanoi.

Vaikka kasassa on jo 21 sopimuspelaajaa, poissaolojen takia Oulun reissu suoritetaan vielä pienemmällä ryhmällä.

- Lähdemme otteluun todella nuorella ryhmällä. Mukaan lähtee muutama kokeneempi aikuispelaaja, mutta pääosin pelaajat ovat viime kauden B-junioreita, Tanner totesi.

- Meillä on muutamia loukkaantumisia ja jonkin verran koronaan liittyviä poissaoloja, mutta saamme mukaan 14 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia.

Joukkueesta on kaiken kaikkiaan aistittavissa, että ottelutauon ja kentän ulkopuolisten asioiden jälkeen, tulevaa peliä odotetaan odottavaisin tunnelmin.

- On todella mukavaa päästä taas pelihommiin, ja saada samalla taas lisävirtaa tuleviin viikkoihin harjoituskentällä, Tanner kertoi intoa täynnä.

Pelaajasopimukset kaudelle 2022 (tilanne 21.1.)

Maalivahdit
Otto Märsylä
Lauri-Eemil Vetri

Puolustajat
Juho Muikku
Ville Ojala
Milan Peetumber
Jegor Petrishin
Daniel Salmela
Onni Soiniemi
Eelis Taskila
Aaro Tiihonen
Alex Tolra

Keskikenttä ja hyökkäys
Oumar Balde
Kimi Isometsä
Mikke Kiljunen
Tatu Lakela
Riku-Veli Niska
Pekka Ruotsalainen
Mikael Salmela
Aapo Savolainen
Weeti Wimmer
Eetu Venäläinen

Luettu 3275 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309