ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 28 heinäkuu 2021 15:40

Puolustaja Rodrigo Antunes liittyi Rovaniemen Palloseuraan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(5 ääntä)

Rovaniemen Palloseura sai hakemansa vasenjalkaisen topparin. Portugalilainen Rodrigo Antunes, 23, saapui Rovaniemelle keskiviikkona. Antunesin sopimus kattaa loppukauden.

RoPS:n päävalmentaja Mikko Mannilan mukaan Rodrigo Antunes osui siihen profiiliin, jota joukkueeseen on etsittykin. Erityisesti Jonathan Vervoortin lähdettyä RoPS pelaa tällä hetkellä kapealla topparikalustolla.

- Rodrigo on raamikas ja nuorehko vasenjalkainen keskuspuolustaja, Mannila kuvailee.

- Hänellä on paljon niitä avuja, joita pelaajalta halusimme ja arvostamme. Hän on hyvä pallollisena, on eteenpäin pyrkivät pelaaja ja omaa hyvät pohjat tähän lajiin.

Myös keskustelut pelaajan kanssa vakuuttivat valmennuksen. Sujuvaa englantia puhuva Antunes haluaa tarttua käsillä olevaan haasteeseen.

- Hän haluaa kehittyä pelaajana ja vankistaa omia kykyjään pelin johtajana, RoPS-valmentaja sanoo keskusteluistaan.

- Rodrigo on pelannut useamman kauden Portugalissa. Pelaajat etsivät erilaisia väyliä nousta seuraavalle tasolle, ja Rovaniemen Palloseura on niistä yksi.

Rodrigo Antunes on kotoisin Setúbalin rannikkokaupungista Portugalin luoteisosasta aivan pääkaupunki Lissabonin eteläpuolelta.

Antunesin junioriseura Vitória Setúbal pelasi Portugalin toiseksi korkeimmalla tasolla. Hänen toistaiseksi viimeiseksi seuraksi kotimaassaan jäi Olímpico do Montijo.

RoPS on yli 190-senttiselle topparille nyt ensimmäinen seura ulkomailta. Hänen omin pelipaikkansa on keskuspuolustajana, mutta vasenjalkaisena pärjää myös vasempana laitapuolustajana.

- Tietenkin toivon, että tämä on minulle uusi alku pelaajana ja ensimmäinen askel kansainväliselle uralle, Antunes itse kertoo.

- Pelaajana olen hyvä pallollisena sekä pääpalloissa, aggressiivinen ja vahva. Kentän ulkopuolella taas olen jotain aivan muuta, rauhallinen ja rento.

Rodrigo Antunes saapui Rovaniemelle keskiviikkona aivan RoPS – MuSa -ottelun alla. Antunes joutuu kuitenkin kolmen vuorokauden omaehtoiseen karanteeniin ennen liittymistä joukkueen harjoituksiin.

Luettu 2595 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309