ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 04 touko 2021 19:35

Yleisö saa tulla! Toukokuun kotiotteluihin voidaan ottaa 400 katsojaa.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)
Yleisö saa tulla! Toukokuun kotiotteluihin voidaan ottaa 400 katsojaa. Kuva: Oona Sarajärvi

Koronatilanteen hellittäessä Lapin Sairaanhoitopiirin alueella RoPS on yksi ensimmäisistä seuroista, joka voi tänä keväänä ottaa yleisöä jalkapallo-otteluihin. Toukokuun ajan raja on 400 katsojaa.

Tiistaina AVI:lta saatu hyväksyntä helpotti huomattavasti ottelutapahtumien suunnittelua. Vaikka rajoituksia on edelleen voimassa, voidaan niiden puitteissa kuitenkin toimia.

Jalkapallo on tarkoitettu pelattavaksi katsojille, ja nyt yleisö saa tulla heti kauden avaukseen!

RoPS:ssa on pistetty myönteisenä merkille kannattajien ymmärtäväinen suhtautuminen rajoituksiin sekä epätietoisuuteen tapahtumien järjestämisestä.

Jaksetaan vielä kevään ajan, niin toivottavasti jo kesällä pääsemme täyttämään koko katsomon.

Miesten Ykkösen ottelut

Viime kauden tapaan jokainen ottelutapahtumaan saapuva tarvitsee erillisen lipun – myös kausikorttilaiset.

Lippujen jako Miesten Ykkösen otteluihin tapahtuu Valkko-myymälässä, Koskikatu 24. Valkko on avoinna keskiviikkoisin kello 13.00 – 16.00, torstaisin ja perjantaisin kello 12.00 – 17.00 sekä lauantaisin kello 11.00 – 15.00.

Huom! Ensimmäiseen MP-otteluun liput tulevat jakoon torstaina 6.5.2021. Lippuja ei voi varata sähköpostitse tai puhelimella.

Kausikorttilaiset ovat etusijalla. Kausikorttilaisille lippujen jako tapahtuu torstaista perjantaihin. Liput tulevat yleiseen myyntiin lauantaina, mikäli lippuja on jäänyt kausikorttilaisilta yli. Seurakortilla lippuja voi kysyä ottelupäivänä portilta.

Aluekausikorttilaiset voivat korottaa 5 eurolla oman lippunsa pääkatsomon lippuun. Pääkatsomon lohkoon I on pääsy ainoastaan ko. lohkoon kausikorttinsa ostaneilla sekä VIP-kortilla.

Lippujen hinnat Miesten Ykköseen

Lippujen hinnat ennakkoon ja portilta.

Aikuiset 15 €
Eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet 10 €
Lapset 7-16 vuotta 5 €
Aluekausikortin korotus pääkatsomon lippuun 5 €

Sisäänkäynnit ja aluejaot

Keskuskenttä on jaettu 50 hengen alueisiin siten, että Pääkatsomoon voidaan ottaa yhteensä 300 katsojaa ja Aurinkokatsomoon 100 katsojaa.

Sisäänkäynti on porrastettu. Pääkatsomon ylempiin lohkoihin G,H, I, J & K sekä Aurinkokatsomon Pohjoispäätyyn sisäänkäynti on 60-30 minuuttia ennen ottelun alkua. Pääkatsomon alalohkoihin A, B, E, & F ja Aurinkokatsomon Eteläpäätyyn sisäänkäynti on 30-0 minuuttia ennen ottelun alkua. Saapumisaika on merkitty pääsylippuun.

Aluekartta

Portti 1: Alakatsomo lohkot C & D. Yläkatsomo lohko I.
Portti 2: Alakatsomo lohkot A & B. Yläkatsomo lohkot G & H.
Portti 3: Alakatsomo lohkot E & F. Yläkatsomo lohkot J & K.
Portti 4: Aurinkokatsomo Eteläpääty. Aurinkokatsomo Pohjoispääty.

Naisten edustuksen ottelut sekä RFA

Naisten Ykkösen otteluissa sekä Miesten Kakkosessa liput jaetaan ja myydään pääportilta. Kausikorttilaisilla on vapaa pääsy.

Järjestyksenvalvojat ohjaavat portilta katsojat oikeisiin lohkoihin sitä mukaa kun lohkot täyttyvät.

Yleiset turvallisuusohjeet

Ottelutapahtumassa on maskipakko, ellei terveydellset syyt estä maskin käyttöä. Muista turvavälit katsomossa sekä kanttiinien jonoissa. Käytä tarjottua käsidesiä. Yski hihaan tai kertakäyttöiseen liinaan. Pysy lippuun merkityllä alueella. Noudata henkilökunnan ohjeita. ÄLÄ SAAVU OTTELUUN, MIKÄLI OLET OIREINEN.

Luettu 2392 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309