ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 05 maaliskuu 2021 16:53

RoPS kohtaa Suomen Cupin jatko-ottelussa Helsingin IFK:n

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Veka Pyyny ja Sakari Tukiainen viime kesän Veikkausliigan ottelussa Veka Pyyny ja Sakari Tukiainen viime kesän Veikkausliigan ottelussa Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseura ja Helsingin IFK kohtaava Jalkapallon Suomen Cupin neljännesvälierissä. Arvonta suoritettiin perjantaina. Mikäli RoPS:n tie vie jatkoon, kaaviossa seuraava vastustaja olisi HJK.

RoPS:n ja HIFK:n välinen ottelu on merkitty RoPS:n kotiotteluksi, mutta Rovaniemen kenttä- ja halliolosuhteiden vuoksi peliä ei voida käydä Napapiirillä.

Vielä perjantaina ottelun tarkkaa ajankohtaa saati paikkaa ei oltu päätetty. RoPS pelasi Suomen Cupin alkulohkon ottelunsa Oulun uudella Garam Masala Areenalla.

Suomen Cupin sääntöjen mukaan neljännesvälieräottelut tulee kuitenkin pelata 14.3.2021 mennessä.

Varsinaista jatkopaikkaakin RoPS joutui jännittämään vielä viime keskiviikolle saakka. Jatko varmistui MP:n kaataessa omassa päätöskierroksen ottelussaan JIPPOn suurinumeroisesti 5-0.

RoPS:n päävalmentaja Mikko Mannila oli tyytyväinen sekä jatkopaikasta että arvontatuloksesta.

- Ajattelinkin, että alkulohkon kaksi voittoa riittävät meille, Mannila kertoo.

- On mahtavaa, että saamme jatkaa edelleen kilpailullisia pelejä. Meitä vastaan tulee kova ja uudistunut Veikkausliigan jengi. On hyvä saada tällainen ottelu tähän väliin.

Mikäli RoPS vääntää tiensä myös seuraavalle kierrokselle, olisi vastassa Mannilalle erittäin tuttu Helsingin Jalkapalloklubi.

- Aina pitää olla unelmia ja uskoa, Mannila sanoo.

- Toivottavasti saamme ensi viikon jälkeenkin taas miettiä, missä pelaamme seuraavan Suomen Cupin kotiottelun. Pitäisikö vinkata Klubille, että kelpaisiko tuo Ounashalli?

Jalkapallon Suomen Cupin ottelut käydään vielä toistaiseksi ilman yleisöä. Ottelut kuitenkin näyttävät suorana Ruutu+ sekä Rovaniemellä Hattrick Sports Bar.

Suomen Cupin neljännesvälierien otteluparit

VPS – FC Honka
RoPS – HIFK
PEPO – PK-35
SJK Akatemia – SJK
Gnistan – EIF

Ottelut tulee olla pelattuna 14.3.2021 mennessä.

Suomen Cupin puolivälierien otteluparit

RoPS / HIFK – HJK
KuPS – Gnistan / EIF
VPS / FC Honka – PEPO / PK-35
FC Inter – SJK Akatemia / SJK

Puolivälieräotteluiden runkopäivä on 20.3.2021.

Luettu 3781 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309