ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 03 maaliskuu 2021 16:40

Mohammed Adams Hongasta lainalle Rovaniemen Palloseuraan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(11 ääntä)

Esport Hongan Mohammed Adams siirtyy Rovaniemelle loppukauden kestävällä lainasopimuksella. Pelipaikaltaan Adams, 20, on keskuspuolustaja.

Mohammed Adamsin edellinen seura kotimaassaan Ghanassa oli maan pääsarjan Liberty Professionals. Adams on esiintynyt lisäksi Ghanan U20 poikamaajoukkueessa.

Esport Honka oli Adamsin ensimmäinen seura Euroopan puolella. Hän pelasi Hongan paidassa kaksi harjoitusottelua FC Lahtea sekä Helsingin IFK:ta vastaan ennen lainasiirtoa Rovaniemelle.

Harjoitusottelut vakuuttivat RoPS:n päävalmentaja Mikko Mannilan.

- Katsoin molemmat Hongan ottelut ja pidin näkemästäni, Mannila kertoo.

- Pidin Adamsin fyysisestä olemuksesta sekä siitä, kuinka hän käsittelee palloa. Hän pärjäsi todella hyvin liigajengejä vastaan.

Nuori pelaaja on vasta aloittamassa uraansa ammattilaisena, mutta Mannila uskoo potentiaalia löytyvän.

- Kun hän adaptoituu tähän meidän ympäristöömme, Adamsista tulee olemaan paljon apua, Mannila näkee.

- Jo tänään hän pääsi näyttämään omia avujaan, ja oli todella aktiivinen joukkueen yhteistoiminnassa. Se jopa vähän yllätti. Adams käytti paljon ääntään ja osoitti fyysisyyttään.

Samoilla ominaisuuksilla kuvailee itseään myös Mohammed Adams.

- Olen kentällä aggressiivinen, nuori keskuspuolustaja määrittelee.

- Pidän mielelläni palloa, se ei ole ongelma. Minulla on hyvä potku ja tarvittaessa pelaan topparin lisäksi myös kesikentän pohjalla.

Mohammed Adamsin ja Rovaniemen Palloseuran alkukevään otteluohjelma selviää viimeistään huomenna Suomen Cupin A-lohkon pelatessa rästiin jääneet alkulohkon ottelunsa.

Suomen Cupissa Ykkösen kolmesta alkulohkosta pääsevät jatkoon lohkovoittajat sekä kaksi parasta lohkokakkosta. RoPS:n kanssa jatkopaikasta käyvät vääntöä vielä Gnistan, Klubi 04 sekä JIPPO.

Luettu 4454 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227