ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 26 helmikuu 2021 16:58

Toppari Jonathan Vervoort vahvistaa RoPS:n puolustuslinjaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(10 ääntä)
Jonathan Vervoort Rovaniemen lentokentällä, josta hän siirtyi suoraan omaehtoiseen karanteeniin. Jonathan Vervoort Rovaniemen lentokentällä, josta hän siirtyi suoraan omaehtoiseen karanteeniin.

Keskuspuolustaja Jonathan Vervoort, 27, vahvistaa RoPS:n puolustuslinjaa alkavalla kaudella. RoPS ja Vervoort allekirjoittivat kauden loppuun ulottuvan sopimuksen.

Jonathan Vervoort saapui Rovaniemelle perjantaina. Toistaiseksi omaehtoisessa karanteenissa asuva Vervoort päässee mukaan joukkueen harjoituksiin heti maanantaina toisen negatiivisen koronatestin jälkeen.

RoPS:n päävalmentaja Mikko Mannilan mukaan Vervoort osui siihen pelaajaprofiiliin, jota joukkueeseen oli pitkään etsittykin.

Vervoortin kohdalla taustatyö tehtiin huolellisesti. Keskustelut mahdollisuudesta siirtyä Napapiirille käynnistettiin jo tammikuun alkupuolella.

- Tarvitsemme kokeneita toppareita nuorten tueksi, Mannila sanoo.

- Jonathanilla on sen verran kokemusta, että tietenkin odotamme häneltä johtajuutta. Pelaajaprofiililtaan hän on liikkuva toppari, joka toimii hyvin meidän pelitapaan.

Jonathan Vervoort on Anderlechtin akatemian kasvatti. Pelipaikaltaan hän on puhdas keskuspuolustaja. Vervoort esiintyi Belgian poikamaajoukkueissa aina U21-ikäkauteen saakka.

Anderlechtin jälkeen hän on edustanut mm. Hollannin FC Eindhovenia sekä pelannut Belgian pääsarjassa. Mukaan mahtuu myös visiitti Tanksan pääsarjan FC Nordsjællandissa ennen paluuta Belgiaan.

Vielä viime kesänä Vervoortilla oli sopimus K.S.V. Roeselaren kanssa, mutta seura ajautui Koronan aiheuttamien talousvaikeuksien vuoksi konkurssiin.

- Päätöstä muutosta Suomeen täytyi miettiä tarkkaan senkin vuoksi, että tulisin olemaan kaukana perheestäni, Vervoort itse kertoo.

- Mutta päätin tarttua haasteeseen. Tämä on minulle uusi maa, uusi jalkapallokulttuuri. Ajattelin, että tämä jos mikä on hyvä mahdollisuus päästä takaisin rytmiin ammattilaisjalkapalloilijana.

Pelaajana Vervoort kuvailee itseään puhtaaksi toppariksi.

- Olen mieleltäni puolustaja, belgialainen kuvailee.

- Olen varsin sinut pallon kanssa, mutta ehkä parhain ominaisuuteni on urheilullisuus. Olen nopea, tekninen ja varsin ketterä. Myös hyvä pääpalloissa.

Rovaniemen Palloseura miesten edustusjoukkue pitää vielä kuluvan viikon lyhyttä hiihtolomaa, mutta palaa harjoituksiin heti ensi viikon alussa. Ensi viikolla myös ratkeaa, jatkuvatko RoPS:n ottelut Suomen Cupissa.

Luettu 5174 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227