ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 04 helmikuu 2021 19:30

RoPS:lle vahvistus Hollannista. Nino Roffelsen liittyi joukkueeseen.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(11 ääntä)
Nino Roffelsen torstain harjoitusten päätteeksi Ounashallilla Nino Roffelsen torstain harjoitusten päätteeksi Ounashallilla

Nino Roffelsen, 22, vahvistaa tulevalla kaudella Rovaniemen Palloseuraa. RoPS ja Roffelsen ovat sopineet loppukauden mittaisesta sopimuksesta.

Nino Roffelsen on puolustava keskikenttäpelaaja. Hän on käynyt lävitse vahvan hollantilaisen jalkapallokoulun, josta mm. 10 vuotta Feyenoordin akatemiassa.

ADO Den Haagin ja Sparta Rotterdamin jälkeen Roffelsen solmi ensimmäisen ammattilaissopimuksen viime kesänä VV Noordwijkiin, mutta pelit jäivät hallitsevasta koronatilanteesta johtuen lopulta vähiin.

Vapaana pelaajana Roffelsen kiinnitti Rovaniemen Palloseuran huomion.

- Hän on erityyppinen pelaaja, mitä meillä tällä hetkellä on, kuvailee RoPS:n päävalmentaja Mikko Mannila.

- Nino on vahva puolustamaan, riistää palloja ja on ylipäätään juoksuvoimainen box-to-box -pelaaja.

Roffelsen saapui maahan maanantaina ja pääsi mukaan RoPS:n harjoituksiin torstaina iltapäivällä. Takana olivat vaaditut negatiiviset koronatestit sekä niiden välille jäänyt karanteeni.

Mannilan mukaan on mahdollista, että Roffelsen olisi RoPS:n mukana jo lauantaina Suomen Cupin ottelussa FF Jaroa vastaan.

- Jos kaikki menee hyvin vielä perjantain treenien jälkeen, ja siirtopaperit saadaan hoidettua, niin miksi ei, Mannila uskoo.

- Nino tuli tänään harjoituksiin kuitenkin suoraan karanteenista ja koronatestistä, mutta osoitti jo olevansa kunnossa.

Nino Roffelsenille itselleen sopimus RoPS:n kanssa on ensimmäinen sopimus ulkomaille. Kun koronatilanne kotimaassa kävi hankalaksi ja rajoitti pelaamista, oli hänen helppo valita muutto Napapiirille.

- Rajoitukset menivät vain tiukemmiksi, Roffelsen kertoo.

- Halusin myös itselleni jotain uutta. RoPS osoitti kiinnostusta, ja tilausuus vaikutti minustakin mielenkiintoiselta, joten päätin tulla tänne.

Roffelsen kuvailee itseään Mikko Mannilan tavoin vahvaksi puolustussuunnan pelaajaksi, joka on valmis tekemään myös joukkueen likaisen työn. Pallollisena hän pelaa mieluiten ylöspäin.

Rovaniemeltä hän haluaa luonnollisesti minuutteja.

- Mutta haluan ottaa tämän myös oppimisprosessina sekä jalkapalloilijana että ihmisenä, RoPS:n tuore keskikenttämies sanoo.

- Pelaajana pyrin olemaan tärkeä osa tätä joukkuetta. Olen puolustava pelaaja, mutta myös linkki puolustuslinjan ja hyökkäyksen välillä.

Rovaniemen Palloseura aloittaa kilpailullisen kauden 2021 ensi lauantaina Suomen Cupin ottelulla FF Jaroa vastaan. Tellushallenissa käytävä ottelu alkaa kello 15.15. Ottelun näyttää suorana Ruutu+

Luettu 4964 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309