ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 28 elokuu 2020 22:22

RoPS:n vieraskiertue jatkuu. Lauantaina haastetaan SJK.

Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)
RoPS:n vieraskiertue jatkuu. Lauantaina haastetaan SJK. Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseura kohtaa huomenna lauantaina Veikkausliigassa kymmenennellä sijalla olevan Seinäjoen Jalkapallokerhon. Ottelu OmaSP Stadionilla alkaa kello 17.00. Pelin näyttävät suorana Ruutu Urheilu sekä Rovaniemellä Hattrick Sports Bar.

RoPS ja SJK ovat kohdanneet koronasulun jälkeen kertaalleen kesäkuussa harjoitusottelussa. Tuolloin SJK oli vahvempi 1-0 Ariel ”Tuco” Ngueukamin viimeisen vartin osumalla.

Sitten kesäkuun SJK on toki vahvistunut. Viimeisimpänä joukkueen mukaan ovat liittyneet mm. brasilialainen laitapuolustaja Murilo, laituri Emanuel Ledesma sekä pitkän uran Englannin alemmissa sarjoissa tehnyt Jake Jarvis.

SJK:n miehistön laajuudesta kertoo paljon, jos jopa Billy Ions aloittaa ottelut pääsääntöisesti vaihdosta. Tosin Ionsin taustalla on myös pitkä loukkaantuminen.

Kaikesta huolimatta SJK on toistaiseksi onnistunut saalistamaan vain yhden voiton. Neljässä viimeisessä ottelussa seinäjokiset eivät ole tehneet maaliakaan.

- SJK:n pelaaminen on kuitenkin monipuolista, ja heillä on siihen myös hyvät työkalut, RoPS:n päävalmentaja Vesa Tauriainen varoittaa.

- Seinäjoki on vaikea paikka pelata, mutta on meillä täydet mahdollisuudet ottaa täältä hyvä tulos.

RoPS matkusti Seinäjoelle perjantaina. Torstaina joukkue veti palauttavat harjoitukset vielä Maarianhaminassa, josta siirryttiin lautalla Turkuun.

Yö Turussa ja perjantaina Tampereen kautta Seinäjoelle. Matkat ja siirtymät ovat pitkiä jopa matkustamaan tottuneelle joukkueelle.

- Tänään perjantaina pidettiin kuitenkin normaalit palaverit ja treenattiin, Tauriainen kertoo.

- Mutta onhan pelaajien kuormitustaso tällä hetkellä todella kova.

SJK-pelin jälkeen RoPS:n pelaajat saavat onneksi muutaman päivän kaivatun vapaan. Vielä lauantaina pistetään kuitenkin kaikki peliin.

- Sitten viime ottelun tulos paranee varmasti, Tauriainen lupaa.

Maarianhaminassa kolhua ottaneet Zurab Tsiskaridze sekä Sampo Ala ovat RoPS:n onneksi mukana kokoonpanossa. Lisää vahvuutta saapuu Rovaniemeltä Enoch Banzan ja Samuel Olabisin liityttyä mukaan.

Luettu 1766 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309