ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 04 elokuu 2020 21:52

Tällä kertaa Ratinassa. RoPS kohtaa toistamiseen Tampereen Ilveksen.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(7 ääntä)

RoPS jatkaa kadonneen voiton metsästystä jo huomenna keskiviikkona Tampereen Ilveksen vieraana. Ottelu Ratinan stadionilla käynnistyy kello 18.30. Pelin näyttävät suorana Ruutu Urheilu sekä Hattrick Sports Bar.

RoPS ja Tampereen Ilves kohtasivat edellisen kerran ainoastaan kaksi viikkoa sitten Rovaniemen Keskuskentällä.

Tuossa ottelussa joukkueet päätyivät 1-1 tasapeliin Matias Tammisen loppuminuuttien maalilla. Ottelu oli nuorelta RoPS:lta kokonaisuudessaan mallikas suoritus.

Sitten tuon pelin RoPS on kärsinyt kaksi maalin tappiota, mutta ei mitaleille hamua Ilveskään ole varsinaisesti rallatellut. Alla on tappio HJK:lle sekä kotitasapeli Helsingin IFK:sta.

RoPS:n edellinen ottelu kotona Turun Palloseuraa vastaan oli luvalla sanoen synkeä. Kaikkein parhaiten asian tiedostaa joukkue itse.

- Unohdimme kaikki perusasiat, joita olemme kauden aikana tehneet, RoPS:n päävalmentaja Vesa Tauriainen tuhahti.

- Oliko liian vahvasti iskostunut mieliin, että se peli pitää voittaa, mutta eihän meidän pelissä ollut mitään niitä elementtejä, joilla peli voitetaan.

Tauriainen ei kuitenkaan ole suuremmin huolissaan joukkueensa tilanteesta. RoPS on TPS-peliin saakka esiintynyt varsin nousujohteisesti. Edellinen Ilves-peli oli hyvä ja Honkaakin vastaan RoPS taisteli pisteistä.

Yksi ongelma on tällä hetkellä kiivas ottelutahti. Pelit seuraavat kolmen päivän tahdilla toisiaan.

- Kyllä pelaajien takaraivossa edelleen on se meidän hyvä pelaaminen, Tauriainen luottaa.

- Paljon ei tässä ajassa ennätä tehdä, mutta olemme kerranneet meidän perusasioita ihan alkeista saakka. TPS-peli oli meiltä notkahdus, joita valitettavasti välillä tulee.

Ilves ei ole vielä tällä kaudella hävinnyt kotonaan kertaakaan, mutta toisaalta tamperelaisten saldona on vain yksi kotivoitto.

Sarjasijoitus on tällä hetkellä kuudes, joka ei ole aivan sitä, mitä Ilvekseltä odotettiin.

- Ilves on edelleen vastustaja vaikeimmasta päästä. Heillä on myös rinkinsä puolesta mahdollisuus rotaatioon, Tauriainen kuvailee.

RoPS:n kokoonpanosta Tauriainen ei kovin paljon etukäteen paljastunut. RoPS matkustaa Tampereelle kuudentoista pelaajan voimin, joka on ollut normi useampana kautena.

- Pelejä tulee nyt niin tiuhaan tahtiin, että meidän on mietittävä tarkkaan, keitä otamme mukaan ja keitä ei, Tauriainen päättää.

RoPS:n seuraavan kotiottelun liput ovat jo myynnissä RoPS Bingolla, netissä www.lippu.fi sekä Rovaniemen Prismassa. RoPS kohtaa Keskuskentällä IFK Mariehamnin sunnuntaina 9.8. Ottelu alkaa kello 17.00.

Luettu 1999 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309