ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 31 heinäkuu 2020 19:12

RoPS:lle kova vahvistus. Joonas Vahtera loppukaudeksi lainaan HJK:sta.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(8 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran keskikenttä saa kaivatun vahvistuksen. HJK:n Joonas Vahtera on loppukauden lainalla Napapiirillä. Vahtera on välittömästi joukkueen käytettävissä.

Joonas Vahtera on 24-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Veikkausliigaa seuraaville hän tuli tutuksi kausilta 2016-2018, jolloin hän edusti Vaasan Palloseuraa. Kaudelle 2019 HJK hankki Vahteran länsirannikolta pääkaupunkiseudulle.

HJK:n kovassa miehistössä Vahteran peliaika uhkasi jäädä vähille. Tälle kaudelle hän on kuitenkin jo pelannut kolmessa Veikkausliigan sekä kesäkuussa kolmessa Suomen Cupin ottelussa.

RoPS:n päävalmentaja Vesa Tauriainen kuvailee Vahteraa monipuoliseksi sekä monikäyttöiseksi. Hän voi pelata laidassa, mutta lähtökohtaisesti RoPS:ssa hänen paikakseen on katsottu keskikentän keskusta.

- Joonas on pelaaja hyvässä iässä. Erittäin nälkäinen, Tauriainen sanoo.

- Vaasassa hän pelasi nimenomaan hyökkäävänä keskikenttänä ja osoitti pystyvänsä tekemään myös maaleja.

RoPS:n kannalta oli edullista saada nykyiseen tilanteeseen pelaaja, jolla on tuoretta pelituntumaa ja joka saapuu kotimaasta. Tarvittaessa Vahtera voidaan laittaa välittömästi kokoonpanoon.

- Nyt ei tarvitse miettiä koronakaranteenejakaan, Tauriainen huokaisee.

- Joonas on pelannut koko ajan, mikä on tietenkin hyvä juttu. Joukkueeseen hänen tietenkin täytyy hakea tuntumaa, mutta itse pelaamiseen ei.

Joonas Vahtera itse on selkeästi tyytyväinen saadessaan lainasopimuksen Rovaniemen Palloseuraan. Vastuuta ja peliaikaa on tiedossa.

- Tulin tänne pelaamaan jalkapalloa. Tarkoitus on päästä siihen pelikuntoon, jossa olin pari vuotta aikaisemmin, VPS:ssa nimeä hankkinut Vahtera sanoo.

- Tykkään pelata luovaa jalkapalloa. Kentällä minulla on omiakin ideoita, joita tykkään toteuttaa. Toivottavasti se tulee näkymään myös maalien muodossa.

RoPS kohtaa seuraavassa ottelussaan Turun Palloseuran lauantaina 1.8.2020. Ottelu Rovaniemen Keskuskentällä alkaa kello 17.00. Liput ovat myynnissä RoPS Bingolla, netissä www.lippu.fi sekä Rovaniemen Prismassa. Prismasta aikuisten liput S-Etukortilla etuhintaan.

Luettu 3044 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309