ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 19 heinäkuu 2020 16:27

Kalle Katzin lainasiirto HJK:sta Napapiirille varmistui

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(8 ääntä)

Jo kertaalleen uutisoitu keskuspuolustaja Kalle Katzin lainasiirto Helsingin Jalkapalloklubista Rovaniemen Palloseuraan on lopultakin varmistunut. Kalle Katz saapui Napapiirille sunnuntaina ja on valmis pelaamaan jo tiistain Ilves-ottelussa.

Korona-aika mutkisti monia asioita, ja yksi niistä oli Kalle Katzin laina HJK:sta Rovaniemen Palloseuraan. Alun perin lainasta uutisoitiin 10. maaliskuuta. Kaksi päivää myöhemmin tuli Palloliiton päätös, joka keskeytti kaiken kilpailutoiminnan toistaiseksi.

Nyt heinäkuussa kilpailutoiminta on jälleen käynnissä, ja myös Kalle Katz saatiin Helsingistä Napapiirille. Katz oli RoPS:ssa lainalla myös viime kaudella ja nousi syksyä kohden RoPS:n avainpuolustajien joukkoon.

RoPS:n kannalta tutun keskuspuolustajan saapuminen oli enemmän kuin toivottu. Joukkue on kärsinyt loukkaantumisista, eikä puolustuspäässä juurikaan ole ollut vaihtoehtoja.

- Kalle on meille odotettu vahvistus. Hän on pallollinen toppari, juuri sellainen jollaisen tarvitsemmekin, RoPS:n päävalmentaja Vesa Tauriainen kertoo.

- Hän tuo meille juurikin vaihtoehtoja, mutta tarvittaessa myös mahdollisuuden kierrättää pelaajia.

Tänä kesänä Katz on pelannut kaksi ottelua Klubi 04:n paidassa Miesten Kakkosessa ja ollut kaksi kertaa vaihtopenkillä HJK:n Veikkausliigan otteluissa.

Kaksikymppinen keskuspuolustaja tarvitsee kuitenkin peliaikaa.

- Nyt on helpottunut olo. Pääsen vihdoinkin taas keskittymään pelaamiseen, Katz sanoo.

- Jatketaan siitä, mihin viime kaudella päätettiin. Tarkoitus on koko ajan parantaa pelaamista ja tulla entistä paremmaksi jalkapalloilijaksi.

Kalle Katz oli mukana RoPS:n harjoituksissa jo sunnuntaina, ja mitä ilmeisimmin pelaa myös ensi tiistain kotiottelussa Tampereen Ilvestä vastaan. Ottelu Keskuskentällä alkaa kello 18.30. Liput ovat myynnissä RoPS:n Bingolla, netissä www.lippu.fi sekä Rovaniemen Prismassa.

Luettu 2202 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309