ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 26 kesäkuu 2020 15:20

Wato Kuaté ei jatka Rovaniemen Palloseurassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(8 ääntä)
Wato Kuaté pelasi vielä harjoitusottelussa AC Kajaania vastaan Wato Kuaté pelasi vielä harjoitusottelussa AC Kajaania vastaan Oona Sarajärvi

Joulukuussa Rovaniemen Palloseuraan toistamiseen liittynyt Guirlain Désiré Wato Kuaté ei enää jatka pelaamista seurassa. Asiasta on sovittu yhteisymmärryksessä seuran ja pelaajan välillä.

Keväällä 2018 Wato Kuaté osoitti, että pystyy olemaan omalla paikallaan yksi Veikkausliigan parhaista pelaajista.

Joulukuussa 2019 Wato Kuaté saapui toistamiseen Napapiirille selkeänä tavoitteena parantaa edellisestä käynnistään. Valitettavasti tämäkin visiitti päättyi ennenaikaisesti.

- Meillä oli Waton suhteen isot odotukset, mutta valitettavasti kauden lähestyessä hän osoitti, ettei pystynyt sitoutumaan yhteiseen toimintaamme, RoPS:n päävalmentaja Vesa Tauriainen sanoo.

- Wato on edelleen nuori ja lahjakas pelaaja, ja toivon, että hän pääsee jatkossa sellaiseen ympäristöön, jossa voisi kehittyä jalkapalloilijana.

Myös Rovaniemen Palloseura toivoo, että Wato Kuaté pystyisi vielä rakentamaan itselleen menestyksekkään jalkapallouran. Samalla RoPS kiittää Wato Kuatéa alkukevään otteluista Suomen Cupissa.

Luettu 3975 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309