ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 28 kesäkuu 2019 22:00

ALLTIME otteluennakko: RoPS ja KPV kohtaavat historian ensimmäisessä yöttömän yön ottelussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(5 ääntä)
ALLTIME otteluennakko: RoPS ja KPV kohtaavat historian ensimmäisessä yöttömän yön ottelussa Visit Rovaniemi

Rovaniemen Palloseura ja Kokkolan Pallo-Veikot tekevät huomenna Veikkausliigan historiaa. Joukkueet kohtaavat kaikkien aikojen ensimmäisessä yöttömän yön ottelussa. RoPS – KPV alkaa kello 22.15. Portit Keskuskentälle avautuvat jo kello 20.00. Otteluisäntänä on ALLTIME.

Huominen ottelu on näytön paikka molemmille joukkueille. Rovaniemen Palloseura esiintyi edellisellä kierroksella FC Honkaa vastaan pelillisesti erinomaisesti, mutta tärkein eli tulos jäi puuttumaan.

Kokkolan Pallo-Veikot taas yrittävät nousua sarjan peränpitäjän paikalta nyt uuden päävalmentajan johdolla. KPV:n Veikkausliigaan johtanut Jarmo Korhonen sai lähteä joukkueesta yhdeksän voitottoman ottelun jälkeen. Vetovastuun saanut Niko Kalliokoski voitti välittömästi ensimmäisen ottelunsa, mutta seuraavassa kahdessa pelissä KPV:n verkkoon on isketty peräti seitsemän maalia.

Kalliokosken alaisuudessa KPV vaikuttaa aiempaa aktiivisemmalta. Korhosen aikaan KPV tyytyi pelaamaan tyypillistä altavastaajajalkapalloa puolustaen matalalta ja vastahyökkäyksiin keskittyen.

RoPS:n päävalmentaja Pasi Tuutti odottaakin huomisillan kohtaamista.

- Mielenkiintoinen ottelu on tulossa kahdestakin syystä, Tuutti kertoo.

- Kalliokoski on tuonut heidän pelaamiseensa muutamia nyansseja lisää, jonka lisäksi Patrick Byskata on tehnyt paluun ja oli heillä jo edellisessä ottelussa avauksessa.

Molemmilla joukkueilla on allaan ainoastaan kolme välipäivää edellisestä ottelusta. Tiistain kierrokselta RoPS palasi Napapiirille vasta keskiviikkona puolen päivän aikaan – tosin hyvin junassa nukutun yön jälkeen.

- Kaikkien mittareiden mukaan pelaajat ovat palautuneet, levollisen oloinen Pasi Tuutti sanoo.

- Meillä on omat rutiinimme eli teimme keskiviikkona suoraan junalta palauttavat harjoitteet, ja ne, jotka ovat pelanneet viime aikoina vähemmän, pelasivat keskiviikkona reservin mukana.

Huomisesta ottelusta KPV:lta puuttuu pelikiellon vuoksi tärkeä keskikentän palanen Hendrik Helmke. Sen sijaan Simo Roiha on erittäin todennäköisesti merkitty Kalliokosken avauskokoonpanoon.

KPV:n edellisessä ottelussa Ilvestä vastaan Roiha iski joukkueensa 0-1 johto-osuman. Johto kääntyi lopulta tappioksi, mutta siitä huolimatta kovin moni pelaaja ei ole tällä kaudella päässyt tuulettamaan Ilvestä vastaan tehtyä maalia.

RoPS:n osalta Pasi Tuutti odottaa näkevänsä huomenna niitä asioita, joita hän on Mikko Lignellin kanssa viime viikkojen aikana joukkueelleen korostanut.

- Meidän on oltava vaarallisempia niissä hetkissä, kun luomme etuja vastustajan kenttäpuoliskolla, RoPS-luotsi tiivistää.

- Mutta on myös mukava nähdä, miten KPV lähestyy meitä. Tulevatko he puolustamaan, vai hakevatko korkeaa prässiä ja haastavat meidän alakertaa.

RoPS:n miehistössä Agnaldo Moraes Jr on huomenna jälleen mukana kokoonpanossa.

Huominen on myös Yöttömän Yön juhlaottelu. Sen vuoksi portit Keskuskentälle avautuvat jo kello 20.00. Grillibuffet ja livemusiikkia on tarjolla kentän eteläpäädyn tapahtumateltasta. Kausikorttilaisille Buffet-lippu 19€ on myynnissä RoPS Bingolla sekä Hattrickissä. Buffet+pääsylippu 29€ myynnissä normaalien kanavien kautta RoPS Bingo, Ticketmaster sekä Rovaniemen Prisma.

Videoita katsomalla tukea RoPS junioreille

Veikkauksen Rakkaudesta Lajiin sarjassa Sebastian Sorsa tustuttaa katsojat suomalaisen jalkapallon faneihin, kannattajiin ja kannattajakulttuuriin. Klikkaa itsesi videoihin alla olevan linkin kautta, ja tuet samalla pienellä teolla RoPS:n junioritoimintaa.

 

Luettu 3147 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309