ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 10 heinäkuu 2019 11:34

Infoa RoPS - FC Aberdeen otteluparista

Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)

Rovaniemen Palloseura kohtaa Eurooppaliigan ensimmäisen kierroksen karsinnassa Skotlantilaisen Aberdeen Football Clubin. Ottelupari pelataan 11.7. ja 18.7. RoPS aloittaa vieraissa. Tässä käytännön tietoa paikalle saapuville katsojille.

Ottelupäivät

Torstaina 11.7.2019
Aberdeen FC - RoPS, Pittodrie Stadium, Aberdeen
Klo 19.45 Skotlannin aikaa. klo 21.45 Suomen aikaa.

Torstaina 18.7.2019
RoPS - Aberdeen FC, Keskuskenttä, Rovaniemi
Klo 19.00 Suomen aikaa. Klo 17.00 Skotlannin aikaa.

Vierasottelun pääsyliput

Vierasottelun kaikki pääsyliput tulee hankkia RoPS:n kautta. Liput hankitaan paikan päältä RoPS:n edustajalta. Lippujen myynti torstaina 11.7.2019 klo 13.00 - 15.00 paikkana hotelli Doulbee Tree by Hilton Aberdeen City Center osoitteessa Beach Boulevard. Lippujen hinnat 23 £ aikuiset ja 12 £ lapset. Käteismaksu. Myynnissä myös RoPS:n fanituotteita.

RoPS:n kannattajille on varattu pääkatsomon lohko A. Kulku on Pittodrie Streetin puolelta portista 7, AFC:n fanikaupan vierestä. Ottelua edeltävät harjoitukset pidetään keskiviikkona 10.7.2019 klo 19.45. Harjoituksiin on RoPS-kannattajilla vapaa pääsy.

Järjestäjän ohjeita vierasotteluun

Päihtyneenä otteluun saapuminen on kielletty. He ovat siitä tiukkoja ja sitä valvotaan. Alkoholin juominen kadulla on myöskin kielletty. Lähistöllä on kuitenkin runsaasti pubeja ja kaupungin keskusta kävelymatkan päässä stadionilta.

Kotiottelun pääsyliput

Lippuja myydään ainoastaan pääkatsomoon, josta vierasjoukkueen kannattajille on varattu noin 200 paikkaa. Pääkatsomon lippujen hinta 29€. Kotiottelun liput ovat myynnissä RoPS Bingolla, Rovaniemen Prismassa sekä netissä www.ticketmaster.fi/rops (Ticketmasterin ja Prisman kautta ostettuna hintaan lisätään käsittelymaksu). VIP-lippuja 100€ voi tiedustella sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aurinkokatsomo ja seisomapaikat

Aurinkokatsomo ja seisomapaikat eivät ole käytössä UEFA:n alaisissa peleissä. Käytössä on ainoastaan Pääkatsomo.

Otteluiden televisiointi

Vierasottelun oikeuksista neuvotellaan. Kotiottelun näyttää VeikkausTV.

Videoita katsomalla tukea RoPS junioreille

Veikkauksen Rakkaudesta Lajiin sarjassa Sebastian Sorsa tustuttaa katsojat suomalaisen jalkapallon faneihin, kannattajiin ja kannattajakulttuuriin. Klikkaa itsesi videoihin alla olevan linkin kautta, ja tuet samalla pienellä teolla RoPS:n junioritoimintaa.

 

Luettu 3760 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309