ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 20 touko 2019 12:05

Otteluennakko: RoPS vierailee tasapeliherkän VPS:n luona

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)

Rovaniemen Palloseura kohtaa maanantai-iltana Veikkausliigassa Vaasan Palloseuran vierasottelussa klo 18:30 alkaen. Pelin näyttää suorana Ruutu Urheilu.Ottelustudiot Rovaniemellä löytyy Feel Vegasista ja Hattrick Sports Barista. Kaikki vetokohteet osoitteesta www.rops.fi/veikkaus.

RoPS lähtee kääntämään tuloksellisesti hieman vaikeaa ajanjaksoa, kun se vierailee VPS:n luona. Vastakkain ovat tasaisessa sarjataulukossa perättäisillä sijoilla yhdeksän ja kymmenen olevat joukkueet ja kummatkin varmasti näkevät kamppailun mahdollisuutena parantaa hieman vaikeaa alkukautta. VPS on ollut keväänä erittäin tasapeliherkkä joukkue, sillä sen seitsemästä sarjapelistä kaikki paitsi yksi ovat päättyneet pistejakoon.

Viime kaudella rovaniemeläisten päävalmentaja Toni Koskela onnistui valmennusryhmänsä kanssa löytämään toimivan reseptin VPS:n kukistamiseen, sillä joukkueiden kaikki keskinäiset kohtaamiset päättyivät RoPSin voittoon. Tämä lupaa hyvää, sillä Koskelan mielestä VPS:n pelaamista ohjaa yhä sama pelifilosofia vaikka siihen on tullut myös uusia vivahteita.

- VPS on jo pidempään pelannut samalla filosofialla. Tälle kaudelle pelaajisto on toki hieman muuttunut, Koskela kertoi illan vastustajasta.

- Siellä on nyt nopeampia pelaajia. He ovatkin olleet vaarallisimmillaan silloin, kun ovat päässeet hyökkäämään isoihin tiloihin. Filosofia on siis sama, mutta pelaajamuutosten myötä nopeat hyökkäykset ovat tuottaneet parhaiten tulosta.

RoPS hävisi viimeisimmän sarjaottelunsa Ilvekselle niukasti 0-1-lukemin. Tuloksesta huolimatta Koskela näki ottelussa onnistuneita asioita. Näiden asioiden kehittämisen lisäksi joukkue on harjoittelussa keskittynyt parantamaan niitä osa-alueita, jotka eivät vielä ole olleet toivotulla tasolla.

- Olemme edelleen työstäneet samoja asioita. Olemme puolustaneet suhteellisen hyvin, kun olemme olleet matalassa blokissa, mutta kun menemme vähän korkeammalle, meidän tulee pysyä tiiviimpänä, Koskela totesi.

- Hyökätessä olimme Ilves-pelissä jo vähän edellä sen suhteen, miten me pystyimme etenemään. Saimme usein jonkun pelaajamme vapaaksi vastustajan muodon sisälle tai niille sektoreille, joiden kautta haluamme pelata. Viimeiselle kolmannekselle meidän on luotava enemmän uhkaa.

RoPSilla on ollut alkukaudesta paljon ongelmia poissaolojen suhteen. Tuoreimpana kiusana on ollut flunssa-aalto.

- Viikolla on ollut flunssaa liikkeellä. Pitkäaikaispoissaolojen lisäksi kysymysmerkkeinä ovat yhä Sergio Llamas ja Tarik Kada.

 

Luettu 1765 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309