ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 29 maaliskuu 2019 21:16

Antonio Reguero johtaa joukkoja – Tässä on uusi RoPS-kapteenisto

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)
RoPS Kapteenit. Takana Antonio Reguero sekä Taye Taiwo. Edessä Lucas Lingman ja Eetu Muinonen. RoPS Kapteenit. Takana Antonio Reguero sekä Taye Taiwo. Edessä Lucas Lingman ja Eetu Muinonen. Pasi Pikkupeura

Antonio Reguero on Rovaniemen Palloseuran uusi kapteeni. Reguero seuraa tehtävässään joukkueen pitkäaikaista johtajaa Antti Okkosta. Joukkueen muun kapteeniston täydentävät Eetu Muinonen, Taye Taiwo sekä Lucas Lingman.

Rovaniemen Palloseuran pitkäaikainen kapteeni Antti Okkonen päätti hienon pelaajauransa viime syksynä. Okkonen oli kannattajien rakastama pelaaja sekä esimerkillinen kapteeni niin kentällä, pukukopissa kuin kentän ulkopuolellakin.

Okkosen taakseen jättämät saappaat olivat suuret. Niiden täyttäjältä tultaisiin odottamaan paljon. Äänestyksessä RoPS:n seuraavaksi kapteeniksi nousi itseoikeutetusti Rovaniemen Palloseuraa keväästä 2016 edustanut maalivahti Antonio Reguero.

Rovaniemi rakastui Antonio Regueroon samana päivänä, kun hän saapui Napapiirille. Vuosien myötä Regueron rooli on ainoastaan kasvanut – erityisesti nyt, kun joukkue on jälleen uudistunut ja mukana on paljon uusia, vasta ammattilaisuraansa aloittelevia nuoria pelaajia.

- En sentään näe itseäni isähahmona, vaan pyrin pitämään mieleni nuorena, Reguero nauraa ikäerolle.

- Joukkueessa on erilaisia rooleja, joista kapteeni on ainoastaan yksi. Olen pelannut ammattilaisena 15 vuotta. Jokaisesta aiemmasta kapteenistani olen ottanut ne hyvät mallit, jotka haluan nyt RoPS-kapteeninakin toistaa.

Reguero on joutunut seuraamaan alkukauden Cup-ottelut sivusta. Hän loukkasi polvensa tammikuussa harjoitusottelussa AC Oulua vastaan.

Tilanne oli kokeneelle pelaajalle uusi ja vaikea. RoPS:n kokoonpanosta puuttuivat erinäisistä syistä myös muut konkarit – osa loukkaantumisten vuoksi, osa taas saapuisi vasta myöhemmin keväällä.

Loukkaantumisesta huolimatta Reguero piti huolen siitä, että hän pysyi mukana joukkueen arjessa – jos ei muuten, niin ainakin nauttimalla yhteisen aamiaisen muiden pelaajien kanssa.

- Parasta tässä seurassa on ilmapiiri. Pidämme ilon tekemisessä, Reguero kehuu.

- Lopulta kun Taye ja muut vanhat pelaajat saapuivat, alkoi pukukopissa olemaan enemmän juttuakin. Borren mukana taas tuli musiikki. Sergio ei vielä paljoa puhu englantia, mutta vitsailee koko ajan suomalaisten kanssa.

Regueron ohella RoPS:n kapteenistoon valittiin toinen RoPS-konkari Eetu Muinonen, kivenkova puolustaja Taye Taiwo sekä yksi Veikkausliigan seuratuimmista nuorista pelaajista Lucas Lingman.

- Jokaisen kapteenin on johdettava joukkuetta, kuten Lucas teki alkukauden otteluissa, Reguero kuvailee kapteenistoaan.

- Taye taas laittaa kaiken energiansa jokaiseen otteluun. Eetu on esimerkki. Ei ehkä kaikkein puheliain, mutta kun hän puhuu, on muiden syytä kuunnella.

Rovaniemen Palloseuran kausi Veikkausliigassa käynnistyy keskiviikkona vierasottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan. RoPS:n ensimmäinen kotiottelu on sunnuntaina 7.4. klo 14.00. Vastustajaksi saapuu FC Honka Espoosta.

Luettu 2716 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309