ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 05 marraskuu 2018 13:55

RoPS:lle tunnustusta kauden päätösgaalassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kausi 2018 toi Rovaniemen Palloseuralle menestystä usealla rintamalla. Erinomaiset suoritukset palkittiin viikonloppuna myös kotimaisen jalkapallokauden päätösgaalassa Captain's Ballissa.

Captain's Ball on Veikkausliigan ja Palloliiton perinteinen palkintogaala ja samalla myös kotimaisen jalkapallokauden päätöstilaisuus. Gaalassa palkitaan kauden aikana sekä urheilullisesti menestyneitä että muutoin tunnustuksen ansainneita jalkapallotoimijoita.

Gaalan pääpalkinto ja samalla koko tilaisuuden nimeä kantava erikoispalkinto Captain's Ball luovutetaan erityisen positiivisesta ja merkittävästä työstä suomalaisen jalkapalloilun hyväksi.

Tämän vuoden Captain's Ball luovutettiin harvemmin kiitosta saaneelle joukolle eli naisille jalkapallon taustalla. Niille tuhansille naisille, jotka ovat vuosien varrella tehneet näkymätöntä, mutta korvaamattoman arvokasta työtä jalkapallon eteen.

Rovaniemen Palloseura palkittiin neljässä kategoriassa.

Veikkausliigan Fair Play 2018

Veikkausliigan Fair Play -palkinto luovutetaan vuosittain joukkueelle, joka on esiintynyt kentällä erityisen positiivisessa valossa. Kilpailussa jaetaan pisteitä ottelukohtaisesti niin negatiivisista kuin positiivisista kohdista. Kauden 2018 aikana RoPS keräsi mm. vähiten varoituksia kaikista Veikkausliigan joukkueista.

Vuoden U21-pelaaja Leo Väisänen

Syksyllä RoPS:sta hollantilaiseen FC Den Boschiin siirtynyt Leo Väisänen oli pelipaikallaan Veikkausliigan johtava pelaaja. Keskuspuolustajana Väisäsen vahvuudet ovat erityisesti pallollisessa pelaamisessa sekä pelin avaamisessa. Väisänen valittiin myös Jalkapallotoimittajien yhdistys Pallo-Koplan vuoden tähdistöjoukkueeseen.

Paras maalivahti Antonio Reguero

Kuluneella kaudella Antonio Reguero palkittiin myös kannattajien toimesta Rönkä Voimasarvilla kotiotteluiden parhaana pelaajana sekä valittiin Pallo-Koplan tähdistöjoukkueeseen. Päättyneellä kaudella Reguero lähenteli jo Veikkausliigan kaikkien aikojen nollapeliennätystä. Erinomaisen maalivahtityön lisäksi Reguero ohjaa aktiivisesti koko puolustuspelaamista.

Paras valmentaja Toni Koskela

Toni Koskelan myötä Rovaniemen Palloseura siirtyi jalkapallossa uudelle aikakaudelle. Koko Veikkausliigakausi 2018 oli modernin jalkapallon vuosi, jossa sarjan kärkisijat menivät vahvasti organisoituneille joukkueille. Koskelan ja apuvalmentaja Pasi Tuutin avulla RoPS uudisti sekä pelitapansa että koko valmennuslinjauksensa. Toni Koskela valittiin itseoikeutetusti myös jalkapallotoimittajien vuoden päävalmentajaksi.

Luettu 2134 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309