ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 26 lokakuu 2018 17:19

Vielä kerran Suke - RoPS-kapteeni Antti Okkosen upea ura päättyy hopeajuhliin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Vielä kerran Suke - RoPS-kapteeni Antti Okkosen upea ura päättyy hopeajuhliin Kuva: Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseura juhlii lauantaina Veikkausliigan hopeamitaleita kotiyleisön edessä. Samalla juhlitaan myös kapteeni Antti Okkosen uran viimeistä ottelua. RoPS - Ilves on Okkosen 200. virallinen ottelu RoPS-paidassa.

Antti Okkosen kohdalla sana kapteeni pitäisi kirjoittaa isolla K-kirjaimella. RoPS on Okkosen johdolla kasvanut Veikkausliigan pienestä nousijasta yhdeksi Suomen seuratuimmista jalkapallojoukkueista.

Kannattajat luottavat Sukeen, ja niin tekevät kanssapelaajatkin. Kapteeni pelaa vain ja pelkästään joukkueelle - joskus kovaa, toisinaan erittäin kovaa, mutta aina rehdisti.

Lauantaina Okkonen pääsee juhlimaan RoPS-uransa toista hopeamitalia kotiyleisön edessä. RoPS - Ilves -ottelu on monella tapaa poikkeuksellinen jopa koko seuran historiassa.

Viime sunnuntaina varmistunut hopea sivuaa RoPS:n parasta sarjasijoitusta kautta aikain. Kyseessä on samalla ensimmäinen kerta, kun RoPS pääsee pokkaamaan SM-mitalit kotiyleisön edessä. Aiemmin kauden viimeiset ottelut, kuten myös voitokkaat Cupin finaalit, on pelattu vieraskentillä.

Ja kuin kirsikkana kaiken kauniin päälle kyseessä on myös Antti Okkosen 200. virallinen ottelu RoPS-paidassa Veikkausliiga, Cupit ja Europelit mukaan laskettuna.

- Onko näin. Aika huikeaa, Okkonen itsekin nauraa yllättävälle tilastomerkille.

- Mutta hienoa on päästä vielä pelaamaan ja päättää ura tyylillä tällaisen kauden päätteeksi. Itselleni on myös tärkeää, että uran saa päättää pelaamalla eikä esimerkiksi loukkaantumiseen.

Viikonloppuna on tiedossa ansaitut juhlat. Rovaniemen Palloseuraa juhlitaan ennen ottelua, pelin jälkeen ja todennäköisesti vielä myöhään yöhön - kenties aamuun saakka.

Sitä ennen pelaajien ajatuksena on tarjota Keskuskentän yleisölle pelillinen ilotulitus. RoPS, kuten vastustaja Ilves, haluaa lopettaa kauden voitokkaasti. Kyse on paitsi urheilijan ammattiylpeydestä myös siitä, että moni pelaaja antaa edelleen näyttöjä ensi kauttakin ajatellen.

- Valmennusjohto laittoi meille alkuviikosta pienen aihetta sivuavan tehtävän, Okkonen kertoo.

- Kysyttiin, mitä haluamme saavuttaa kauden viimeisessä pelissä, ja vastaus oli yksimielinen. Haluamme voittaa hyvällä suorituksella. Kahdessa edellisessä pelissä emme ole olleet parhaimmillamme, ja se me halutaan vielä tälle kaudelle kääntää.

Rovaniemen Palloseuran kannattajien hopeajuhlat käynnistyvät lauantaina Kävelykadulla ja RoPS Bingolla jo kello 11.00. Yhteistyökumppaneiden Pelipäivä-tarjoukset ovat voimassa Kausikorttilaisille ja ottelulipun ostaneille koko päivän ajan. Kaikki tarjoukset osoitteessa: www.rops.fi/pelipaiva

Ottelu RoPS - Ilves alkaa Keskuskentällä kello 15.00. Heti ottelun jälkeen aloitetaan Laskutelineen johtamat juhlallisuudet. Viralliset jatkot ovat Oliver's Cornerissa, jonne joukkue saapuu kello 22.00 jälkeen.

Vapaa sisäänpääsy Sinistä tunnustaville

RoPS Hopeajuhlien yhteistyökumppanit tarjoavat otteluun vapaan sisäänpääsyn kaikille, jotka tunnustavat RoPS:n Sinistä väriä. Yllä voi olla pipoa, fanihuivia, pelipaitaa taikka RoPS-takkia. Yhteistyökumppanit ovat:

  • Arina
  • BRP
  • Kutilan Liikenne
  • Lapin Kansa
  • Lapland Safaris
  • Pohjolan Osuuspankki
  • Värisilmä
  • Wetteri

Varmista paikkasi RoPS:n Europeleissä

RoPS:n kauden 2019 kausikortit ovat nyt myynnissä RoPS Verkkokaupassa. Aluekausikortit 59 € ja vakiopaikalla varustetut Pääkatsomon kausikortit alkaen 99 €. Kaikilla Pääkatsomon kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus ensi kesän Europeleihin.

Toimi pian! Paikkoja on rajoitetusti. Myynti: www.ropskauppa.fi

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 1640 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309