ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 24 lokakuu 2018 15:39

Taye Taiwo jatkaa Rovaniemen Palloseurassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Taye Taiwo jatkaa Rovaniemen Palloseurassa Kuva: Pasi Pikkupeura

Rovaniemen Palloseuraa viime keväästä edustanut puolustaja Taye Taiwo jatkaa seurassa kaudella 2019. Sopimus kattaa ensi kauden.

Laitapuolustaja Taye Taiwo on pelipaikallaan Veikkausliigan johtava pelaaja. Hän on ollut oleellinen osa Rovaniemen Palloseuran tämän kauden menestystä paitsi varmaotteisena puolustajana myös erinomaisena avaavana pelaajana.

RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela on tyytyväinen saadessaan pitää luottopelaajansa vähintään vielä seuraavan kauden.

- Tayen kokemuksella ja osaamisella on valtava merkitys koko joukkueelle sekä varsinkin meidän nuorille pelaajille, Koskela kehuu.

- Hän on erittäin pidetty ja arvostettu myös pukukopissa. Tänään allekirjoitettu jatkosopimus tuo meidän joukkueeseen nyt tärkeää jatkuvuutta.

Viime kevättalvena Napapiirille saapunut Taiwo sopeutui nopeasti sekä joukkueeseen että pohjoisen olosuhteisiin. Pieni kaupunki ja joukkueen lämmin ilmapiiri tekivät vaikutuksen. Erityiskehut kokeneelta pelaajalta lähtee RoPS:n valmennusjohdon suuntaan.

- RoPS:ssa halutaan pelata hyvää jalkapalloa, ja se oli minulle tärkeää, Taiwo kertoo syistään jatkaa RoPS-paidassa.

- Meillä kaikki työskentelevät yhdessä. Koko valmennustiimistä tuntee, että he luottavat minuun. Sellainen tietenkin motivoi ja laittaa työskentelemään kaksin verroin enemmän. 

Maailmaa nähneelle pelaajalle myös Rovaniemi paikkakuntana ansaitsee maininnan.

- Olen sanonut kaikille, että Rovaniemi on aivan erityinen, Taiwo hymyilee.

- Tunnen oloni tällä hyväksi ja se on tärkeää yhtälailla. Nytkin ulkona on aivan uskomattoman kaunista. On hiukan kylmä, mutta kenttä on vihreä ja puut ympärillä täysin valkoisia.

Rovaniemen Palloseuran ja Taye Taiwon seuraava ottelu on lauantaina 27.10. Tampereen Ilvestä vastaan. Ottelu Keskuskentällä alkaa kello 15.00.

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura

Luettu 3066 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309