ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 20 syyskuu 2018 20:23

Kauden kolmas kohtaaminen. Joko ryöstää RoPS pisteet Töölöstä?

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Kauden kolmas kohtaaminen. Joko ryöstää RoPS pisteet Töölöstä? Kuva: Oona Sarajärvi

eikkausliigan ratkaisu lähestyy vääjäämättä. Kierroksen kärkiottelussa Rovaniemen Palloseura kohtaa perjantaina Telia 5G Areenalla Helsingin Jalkapalloklubin. Ottelu alkaa kello 18.30. Ennakkoliput RoPS:n kannattajakatsomoon ovat myynnissä linkistä www.tiketti.fi/tarjous/hjk-rops

Rovaniemellä peliä voi seurata suorana Oliver's Cornerissa sekä Feel Vegasin ja Cafe & Bar Zoomitin yhteisessä Kuluma-loungessa. Myös uusittu RoPS Bingo näyttää ottelun. Kaikille Bingolla ottelua seuraaville on ilmainen popcorn-tarjoilu.

RoPS ja HJK kohtasivat edellisen kerran reilu kuukausi takaperin. Tuolloin Töölön Jalkapallostadionilla RoPS oli erittäin lähellä ryöstää täydet pisteet runsaslukuisen vieraskannattajajoukon edessä.

RoPS siirtyi ottelussa jo 1-2 johtoon Taye Taiwon sekä Vahid Hambon osumilla. Aivan ottelun lopussa maalipörssiä johtava HJK:n Klauss kuitenkin pelasti pisteen Klubille.

Vaikka voitto karkasi aivan loppuminuuteilla, esitys oli rovaniemeläisiltä hyvä. Siitä käynnistyi myös RoPS:n nyt seitsemän ottelun mittaiseksi venynyt tappiottomien pelien putki.

Veikkausliigan kärkikahinoissa vielä mikään ei ole ratkennut lopullisesti. On jopa todennäköistä, että päätöskierroksilla useampikin joukkue tulee pelaamaan ristiin. Esimerkiksi HJK kohtaa mitalikandidaateista heti RoPS:n perään sekä Tampereen Ilveksen että Espoon FC Hongan.

Rovaniemeläisten päävalmentaja Toni Koskela ei kuitenkaan kiirehdi asioiden edelle. RoPS:ssa edetään ainoastaan yksi ottelu kerrallaan.

- Tietenkin vastakkain ovat sarjan kärkijoukkueet, ja siten huominen tulee taatusti olemaan erilainen kuin meidän edellinen vieraspeli Kemissä, Koskela myöntää.

- HJK on pienessä karussa, mutta meille Klubin kohtaaminen on edelleen ainoastaan yksi peli muiden joukossa. Samat kolme pistettä siitäkin on jaossa. Emme muutenkaan katso muita, vaan keskitymme siihen, että hoidamme oman osuutemme.

Aiemmin tällä viikolla Rovaniemen Palloseura nousi kotikentällään 1-1 tasapeliin Kuopion Palloseuraa vastaan. RoPS esitti vahvahkon päätösjakson, mutta varsinkaan ensimmäiset 45 minuuttia eivät olleet valmennusjohdon mieleen.

- Huomenna meidän on oltava parempia kuin maanantaina, Koskela summaa.

- On taktisia asioita, joissa voimme parantaa, mutta ennen kaikkea ilmeen on oltava heti alusta terävämpi. Meidän on yllettävä siihen, missä olemme tällä kaudella pääsääntöisesti onnistuneet, eli mittaamaan itsestämme ulos paras mahdollinen suoritus.

Rovaniemen Palloseuran huomisesta kokoonpanosta puuttuu varmuudella HJK:sta lainalla oleva Lassi Lappalainen. Eerik Kantola ja Veka Pyyny puolestaan suorittavat ylioppilaskirjoituksiaan, joten heidän kohdallaan on vielä epävarmaa, ennättävätkö he joukkueen mukaan.

Muuten Toni Koskelalla on käytössään vähintään sama miehistö kuin maanantain KuPS-ottelussa. Vierasjoukkue HJK:lta pelikiellossa on keskikentän Moshtagh Yaghoubi.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 1635 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309