perjantai, 31 elokuu 2018 21:12

Puolustaja Leo Väisänen siirtyy Alankomaihin - Väisäsen uusi seura on FC Den Bosch

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuraa vajaa kaksi kautta edustanut keskuspuolustaja Leo Väisänen siirtyy Alankomaihin. Väisäsen uusi seura on Alankomaiden toiseksi korkeimmalla tasolla pelaava FC Den Bosch. 

Leo Väisäsen sopimus Rovaniemen Palloseuran kanssa olisi ulottunut lokakuun loppuun saakka. Hänen viimeiseksi pelikseen RoPS-paidassa jäi perjantainen Veikkausliigan ottelu FC Honkaa vastaan. 

Kuluvalla kaudella Väisänen on murtautunut lopullisesti Veikkausliigan johtavien puolustajien joukkoon. Hän kuuluu myös Suomen U21-maajoukkueen vakiokokoonpanoon.

- Vaikka osasimme ennakoida Leon lähdön ulkomaille, silti tähän liittyy pientä haikeuttakin, RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva myöntää.

- Mutta tämä kauppa oli meille merkittävä ja jälleen osoitus siitä, että olemme valinneet seuralle oikean strategian. RoPS kehittää nuoria pelaajia ja antaa heille mahdollisuuden ponnahtaa urallaan eteen päin. Se on malli, jolla rahoitamme seuramme toimintaa sekä houkuttelemme nuoria lahjakkuuksia jatkossakin.

Väisänen myöntää, että lähtö Napapiiriltä herkistää hänenkin mielensä. Tulevaisuus jalkapalloammattilaisena konkretisoitui lopullisesti siinä vaiheessa, kun hän vajaa kaksi vuotta sitten muutti Helsingistä Rovaniemelle.

- Hiukan on itsellänikin tunteet pinnassa. RoPS:lla on ollut merkittävä rooli minun tähänastisessa urassa, Väisänen sanoo.

- Siitä kiitos kuuluu valmennukselle, taustoille ja toisille pelaajillekin. Täällä on mahtava jengi. Erityiskiitos kuuluu myös kannattajillemme, jotka ovat saaneet vierasottelutkin tuntumaan kuin pelaisimme kotona.

Rovaniemen Palloseura kiittää Leo Väisästä kuluneesta ajasta seuran paidassa ja toivottaa parasta mahdollista menestystä uran jatkoon.

Teksti: Pasi Pikkupeura

Luettu 6914 kertaa