ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 24 elokuu 2018 21:44

RoPS matkustaa turkuun - Joko on FC Interin vuoro kaatua?

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS matkustaa turkuun - Joko on FC Interin vuoro kaatua? Kuva: Oona Sarajärvi

Veikkausliiga jatkuu alkavana viikonloppuna täydellä ottelukierroksella. Lauantaina Turun Veritas-stadionilla iskevät yhteen FC Inter sekä Rovaniemen Palloseura. Ottelu alkaa kello 17.00. Rovaniemellä peliä voi seurata Oliver's Cornerissa sekä Feel Vegasin ja Cafe & Bar Zoomitin yhteisessä Kuluma Loungessa.

Tilastokukkanen. Rovaniemen Palloseura ei ole tällä kaudella voittanut vielä yhtään turkulaisjoukkuetta. Turun Palloseuran kanssa RoPS on nuhjannut kahdesti maalittoman tasapelin, ja nihkeä on ollut pisteiden valossa myös huominen vastustaja FC Inter.

Tosin sille päälle halutessaan RoPS voisi jonkin verran jossitellakin. Toukokuun lopulla rovaniemeläiset johtivat vierasottelussa FC Interiä jo kahdella maalilla, mutta lopulta ottelu päättyi tasalukemiin kolme-kolme.

Aivan toinen lukunsa oli heinäkuinen kamppailu, jolloin RoPS isännöi vuorollaan turkulaisia Rovaniemen Keskuskentällä. RoPS hallitisi kenttätapahtumia liki suvereenisti, mutta niin vain Daniel Kamy ryösti pisteet Turkuun ottelun viime hetkien osumalla.

Mutta joskus näinkin päin. Samaa kalkkia on RoPS:kin syöttänyt vastustajilleen.

FC Inter on tällä hetkellä kovassa vireessä. Kesäkuussa turkulaisten vetovastuun ottanut John Allen, aisaparinaan Kari Virtanen, on saanut hinaajien kurssin kääntymään.

Inter keikkuu aivan kuntopuntarin kärjessä ja voi realistisesti haaveilla jopa mitalisijoituksista. Viidessä viimeisessä ottelussa he ovat päästäneet ainoastaan yhden maalin, ja senkin maalin teki rangaistuspotkusta KuPS:n Lucas Rangel.

- Siinäkin ottelussa tasapeli olisi ollut vähintäänkin oikeutettu tulos, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela arvioi FC Interin viimeisintä peliä.

- Tällä hetkellä Inter puolustaa hyvin, mutta uskoisin, että kotonaan he haluavat myös hyökätä ja pitää palloa. Sitä kautta huomisesta tulee varmasti täysin erilainen peli, mitä nähtiin viimeksi Keskuskentällä.

Varsin luottavaisena voi Toni Koskelakin saatella miehistönsä kohden vanhaa pääkaupunkia. Rovaniemen Palloseuran pelillinen ote on viimeisissä otteluissa ollut jälleen erinomainen. Joukkue selvisi kesän loukkaantumissumasta ilman pahempaa notkahdusta, ja siirtoikkunan aikana tehdyt kolme hankintaa ovat osuneet kohdilleen.

- Koko elokuun olemme olleet hyviä. Meillä on nyt enemmän pelaajia käytössä, ja uudet pelaajat sopivat siihen, miten me haluamme pelata futista, Koskela kertailee.

- Ja ilman muuta asiaan vaikuttaa myös se, että olemme saaneet alle ehjiä harjoitusviikkoja. Meidän on koko ajan muistettava, mistä kaikki lähtee eli jokapäiväisestä työnteosta. Se on ensimmäinen asia, mistä meidän on pidettävä kiinni.

RoPS saa huomiseen otteluun jälleen iskukykyisen miehistön. Poissa ovat toki edelleen Juho Hyvärinen, Aleksandr Kokko sekä Lassi Järvenpää. Heidänkin kohdallaan alkava syksy näyttää jo valoisammalta kuin pari viikkoa sitten.

- Juho ja Boris alkavat olemaan jo varsin lähellä paluuta, eikä Järvenpääkään ole kaukana, Koskela paljastaa.

RoPS:n ja FC Interin ottelua voi seurata netistä suorana Ruutu+ -palvelun kautta. Vielä syksyn kestävän kampanjan ajan Ruutu+ tarjoaa kaksi ensimmäistä kuukautta puoleen hintaan (normaalisti 9,95 € / kk).

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 2310 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309