ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 09 elokuu 2018 10:24

Erfan Zeneli vahvistaa loppukauden Rovaniemen Palloseuraa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Erfan Zeneli vahvistaa loppukauden Rovaniemen Palloseuraa Kuva: Pasi Pikkupeura

Rovaniemen Palloseura vahvisti keskikenttäänsä kokeneella ja nimekkäällä pelaajalla. Erfan Zeneli, 31, pelaa loppukauden Napapiirillä.

Sopimuksen myötä ympyrä on tietyllä tapaa sulkeutunut. Efan Zeneli aloitti jalkapalloilemisen Rovaniemen Palloseurassa, mutta aikuisurallaan hän ei ole vielä kertaakaan edustanut kasvattajaseuraansa.

Rovaniemeltä Zeneli muutti 12-vuotiaana perheensä mukana Pietarsaaren kautta Helsinkiin. Helsingin Jalkapalloklubista Zenelillä on peräti viisi Suomen Mestaruutta ja neljä Suomen Cupin voittoa.

RoPS:n päävalmentaja Toni Koskelalle Zeneli on tuttu juuri HJK-vuosien kautta. RoPS etsi lähtökohtaisesti keskikentän pohjapelaajaa, mutta tilaisuuden avauduttua päätös Zenelin puolesta oli lopulta helppo.

- Sopivaa pohjapelaajaa ei meinannut löytyä, mutta samalla Lucas Lingman on pelannut sillä paikalla erittäin hyvin, Koskela taustoittaa.

- Veikkausliigaa on jäljellä enää 11 kierrosta. Tarvitsimme pelaajan, joka istuu välittömästi siihen, miten me haluamme pelata. Erfan on tuttu pelaaja, tietää ja tuntee Veikkausliigan, tietää meidän pelitavan ja me tunnemme "Efun".

RoPS:ssa Zeneli tulee sijoittumaan ensisijaisesti keskikentän keskisektorille hyökkäävään rooliin, mutta häntä voidaan peluuttaa myös molemmissa laidoissa.

- Erfan tuo meidän viimeiselle kolmannekselle lisää kilpailua ja laatua, Koskela toteaa tyytyväisenä.

- Erfan tietää, mitä voittamiseen tarvitaan. Hän pystyy tekemään maaleja ja syöttämään maaleja. Lisäksi hän tuo meidän hyökkäyspään erikoistilanteisiin yhden vaarallisen oikean jalan laukauksen lisää.

Zeneli saapui Rovaniemelle torstaiaamuna ja siirtyi lentokentältä suoraan joukkueen mukaan harjoituksiin. SJK-sopimuksen päätyttyä Zeneli on ollut kevättalvesta saakka ilman seuraa, joten nälkä tositoimiin on kova.

- En ole käytännössä pitänyt vapaata, vaan treenannut koko ajan. Pitää olla valmis, kun kutsu käy. Nyt olo on kuitenkin helpottunut, kun alkaa se todellinen työ, Zeneli huokaisee.

Keskikenttäpelaaja uskoo tuovansa RoPS:aan juuri sitä, mitä Toni Koskelakin toivoo.

- Minulla on Veikkausliigasta paljon kokemusta. Pelaajana taas jos en itse tee maaleja, niin ainakin haluan tarjoilla kaverille, Zeneli kuvailee.

- Tietenkin hyökkäyspään pelaajana haluan loppukauden aikana saada mahdollisimman paljon tehoja, mutta kukaan ei pysty siihen ilman joukkuekavereita. Joukkueen tulos on aina se tärkein.

Erfan Zeneli on välittömästi vapaa edustamaan Rovaniemen Palloseuraa. RoPS:n seuraava kotiottelu on ensi sunnuntaina 12.8. klo 18.30. Rovaniemelle saapuu IFK Mariehamn.

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura

Luettu 4262 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309