ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 21 kesäkuu 2018 09:05

Borre palaa kotiin - RoPS käynnistää ainutlaatuisen kampanjan seuralegendan paluun tukemiseksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliigan kaksinkertainen maalikuningas Aleksandr Kokko palaa takaisin Rovaniemen Palloseuraan. RoPS ja Kokko ovat allekirjoittaneet sopimuksen kauden 2019 loppuun. Samalla RoPS käynnistää kotimaisessa jalkapallossa ainutlaatuisen kampanjan seuralegendan paluun tukemiseksi.

Elokuussa 2016 Rovaniemen Keskuskenttä pullisteli liki ääriään myöten täynnä. Oli käynnissä Lapin hegemoniaottelu RoPS:n ja PS Kemi Kingsin välillä, mutta yleisön huomio kiinnittyi kentällä ainoastaan yhteen hahmoon.

Aleksandr Kokko pelasi toistaiseksi viimeistä otteluaan Rovaniemen Palloseurassa ennen siirtymistään Australian pääsarjaan.

Ottelun lopputulosta harva paikalla ollut muistaa, RoPS voitti 5-0, vaan päällimmäisinä mieleen nousevat tunteikkaat läksiäiset. Ottelussa Robert Taylor viimeisteli hattutempun, mutta yleisö osoitti seisaaltaan suosiota Rovaniemen Palloseuraa kaudesta 2012 edustaneelle Aleksandr Kokolle.

Jo silloin puhuttiin mahdollisesta paluusta. Borren, kuten Kokkoa kannattajien keskuudessa kutsutaan, jalkapallollinen koti on Rovaniemellä.

- Tänä keväänä keskusteluyhteys hiukan yllättäenkin avautui, Rovaniemen Palloseuran toimitusjohtaja Petri Jaatinen kertaa.

- Borre oli palaamassa takaisin Suomeen ja lähestyi suoraan meitä. Meillä oli luonnollisestikin suuri halu saada Borre takaisin RoPS-paitaan, mutta ongelmaksi muodostui, että kuluvan kauden pelaajabudjetti on jo käytetty, ja ensi vuosikin raamitettu pitkälle. Kaikki budjetoidun päälle menevä on pois jostain muusta edustusjoukkueen toiminnasta.

Borre palaa kotiin -kampanja

Syntyi idea kannattajille ja alueen yrityksille suunnatusta kampanjasta maalikuninkaan paluun tukemiseksi.

- Maailmalla vastaavan tyyliset yleisölle suunnatut kampanjat ovat yleistymässä, ja Suomessakin niitä on kokeiltu ainakin jääkiekon puolella, Jaatinen taustoittaa.

- Kannattajat pääsevät nyt entistä lähemmäksi pelaajaa, ja heidät otetaan aiempaa tiiviimmin mukaan koko seurayhteisöön. Kannattajat osoittavat, että Borre on heille tärkeä, ja me näytämme, että kannattajien mielipiteellä on meille merkitystä.

Kampanjaan on rakennettu useita eri hintaluokan paketteja. Edullisimmillaan mukaan pääsee pienellä kertamaksulla.

- Jokaisessa paketissa osallistuja saa halutessaan oman nimensä Borren pelipaitaan. Lisäksi hän saa säännöllisen sisäpiirikirjeen sekä kutsuja yhteisiin tapaamisiin, Jaatinen kertoo sisällöstä.

- Isommat paketit ovat kuukausimaksullisia, ellei halua maksaa koko summaa kerralla. Niissä on jo mukana kausikorttia sekä paketista riippuen muita etuja.

Pienin Kannattajapaketti S kustantaa ainoastaan 20 euroa. Sillä kannattaja saa nimensä Kokon pelipaitaan ja pääsee mukaan RoPS:n sisäpiirikirjeeseen. Edullisin kuukausimaksullinen Kannattajapaketti M on hinnaltaan 8,90 euroa / kk ja sisältää mm. kausikortin RoPS:n ensi kauden Veikkausliigan kotiotteluihin. Yrityspaketit ovat heille, jotka etsivät vaihtoehtoja esimerkiksi edustuskäyttöön.

Borre Palaa Kotiin -kampanja löytyy osoitteesta: www.ropskauppa.fi

Kannattajapaketti S 20 € / kpl

Oma nimi Borren pelipaitaan. Sisäpiirikirje. Kutsu yhteisiin tapahtumiin.

Kannattajapaketti M 8,90 € / kk

Haastekausari kaudelle 2019. Oma nimi Borren pelipaitaan. Sisäpiirikirje. Kutsu yhteisiin tapahtumiin. (Yhteensä 16 kuukautta. Kertatilauksena 142,20 €)

Kannattajapaketti XL 17,90 € / kk

Pääkatsomon (lohkot H ja J) kausikortti kaudelle 2019. 2 kpl VIP-lippuja (á 85 €) vapaavalintaiseen kauden 2018 tai 2019 kotiotteluun. Oma nimi Borren pelipaitaan. Sisäpiirikirje. Kutsu yhteisiin tapahtumiin. (Yhteensä 16 kuukautta. Kertatilauksena 286,40 €)

Kannattajapaketti XXL 26,90 € / kk

Pääkatsomon (lohko I) kausikortti kaudelle 2019. 4 kpl VIP-lippuja (á 85 €) vapaavalintaiseen kauden 2018 tai 2019 kotiotteluun. Oma nimi Borren pelipaitaan. Sisäpiirikirje. Kutsu yhteisiin tapahtumiin. (Yhteensä 16 kuukautta. Kertatilauksena 430,40 €)

Yrityspaketti 99,90 € / kk

2 kpl yrityskausikortteja (lohko I) kaudelle 2018 ja 2019. VIP-ottelutapahtuma 4 hengelle vapaavalintaiseen otteluun kaudelle 2018 tai 2019 Yrityksen nimi Borren pelipaitaan. Sisäpiirikirje. Kutsu yhteisiin tapahtumiin. (Yhteensä 16 kuukautta. Kertatilauksena 1598,40 €)

Yrityspaketti VIP 169,90 € / kk

2 kpl VIP-kausikortteja (VIP-katsomo tai lohko I) kaudelle 2018 ja 2019. VIP-korttilaisen edut ja oman VIP-tilan käyttö. VIP-ottelutapahtuma 4 hengelle vapaavalintaiseen otteluun kaudelle 2018 tai 2019 Yrityksen nimi Borren pelipaitaan. Sisäpiirikirje. Kutsu yhteisiin tapahtumiin. (Yhteensä 16 kuukautta. Kertatilauksena 2718,40 €)

Luettu 3955 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309