ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 25 touko 2018 22:14

RoPS kohtaa Kupittaalla Cup-mestari FC Interin

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS kohtaa Kupittaalla Cup-mestari FC Interin Kuva: Oona Sarajärvi

Veikkausliiga jatkuu huomenna lauantaina täydellä ottelukierroksella. Rovaniemen Palloseura kohtaa vieraissa Turun FC Interin. Ottelu alkaa kello 15.00. Pelin näyttävät suorana Ruutu Urheilu sekä Rovaniemellä Oliver's Corner, Feel Vegas ja Cafe & Bar Zoomit.

RoPS:n huominen vastustaja FC Inter on tälle kaudelle jo saanut ammentaa menestyksen maljasta. Tunteikkaassa Suomen Cupin loppuottelussa tasan kaksi viikkoa takaperin Inter kellisti HJK:n Mikko Kuninkaan maalilla 1-0.

Veikkausliigassa turkulaiset ovat - ainakin vielä toistaiseksi - jääneet sarjataulukon puolivälin alapuolelle.

Vielä Cup-finaalia seuranneessa pelissään Inter onnistui viemään pisteet SJK:lta, mutta aiemmin tällä viikolla HJK otti sarjaottelussa revanssin Cup-tappiolleen. FC Inter kaatui Töölön Jalkapallostadionille 3-0.

Rovaniemellä on seurattu tiiviisti Interin viimeiset pelit. Inter-luotsi Fabrizio Piccareta on viime otteluissa muutellut pelijärjestelmäänsä, mutta RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela varoo tekemästä liian teräviä johtopäätöksiä.

- Varsinkin HJK-pelit on jokaiselle joukkueelle aina hiukan erilaisia kuin muut Veikkausliigan ottelut, Koskela huomauttaa.

- Interillä on useita hyviä ja vaarallisia hyökkäspään pelaajia, jotka pystyvät tarvittaessa ratkaisemaan pelejä. He laittavat palloa nopeasti kahdelle hyökkääjälle, ja sitä meidän täytyy kyetä kontrolloimaan.

RoPS matkustaa Turkuun totuttuun tapaan yöjunalla. Hyvien unien lisäksi alla on muutenkin ehjä harjoitusviikko. Se oli tarpeen hiukan hankalamman FC Lahti -ottelun jälkeen.

- Agnaldo on edelleen poissa. Emme pysty korvaamaan häntä täysin yksi yhteen, joten senkin takia oli hyvä saada taas keskittyä harjoitteluun, Koskela kertoo.

- Agnaldon tilalle tulee hiukan eri tyylinen pelaaja, ja se muuttaa hiukan meidän totuttua perusmuotoa. Toivottavasti muutokset näkyvät laadukkaampana hyökkäyspelaamisena, kuin mitä viimeiset 65 minuuttia olivat Lahdessa.

Muista pelaajista Wato Kuaté on jälleen täydessä pelikunnossa. Simo Roiha on myöskin harjoitellut joukkueen mukana. Nuoremmasta osastosta Veka Pyyny ja Rasmus Degerman pelaavat lauantaina B-poikien SM-Sarjaa Oulussa.

No kappas!

Turkulaisjoukkueet FC Inter ja TPS eivät ole tällä kaudella voittaneet Veikkausliigassa vielä ensimmäistäkään kotiottelua! Huhtikuisen Turun paikallisderbyn voitti toki TPS, mutta se kamppailu oli merkitty FC Interin kotipeliksi.

 

FC Inter edelliset ottelut

La 28.4.2018 FC Honka - FC Inter 2 — 2
To 3.5.2018 FC Inter - Ilves 0 — 1
Ma 7.5.2018 KuPS - FC Inter 5 — 1
Pe 18.5.2018 SJK - FC Inter 0 — 1
Ti 22.5.2018 HJK - FC Inter 3 — 0

RoPS edelliset ottelut

La 28.4.2018 TPS - RoPS 0 — 0
To 3.5.2018 RoPS - FC Honka 1 — 2
Ma 7.5.2018 Ilves - RoPS 1 — 0
Su 13.5.2018 RoPS - KuPS 2 — 0
Pe 18.5.2018 FC Lahti - RoPS 0 — 0

 

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 1748 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309