ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 15 joulukuu 2017 12:02

RoPS:lla hurja tavoite – Ensi kaudelle yli 3000 myytyä kausikorttia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS:lla hurja tavoite – Ensi kaudelle yli 3000 myytyä kausikorttia Kuva: Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseura iski tiskiin kovat tavoitteet. Tulevalle kaudelle kausikorttilaisten määrä halutaan moninkertaistaa. Seura tavoittelee talven aikana yli 3000 kausikortin omistajaa.

Ostaisitko kausikortin mieluummin 59 eurolla vai 225 eurolla? Rovaniemen Palloseurassa uskotaan, että 59 euron kausikortilla olisi enemmän kysyntää.

RoPS:n tänään perjantaina alkanut haastekampanja rikkoo ennätyksiä. Veikkausliigaa pelaava joukkue tavoittelee talven aikana yli 3000 kausikortin omistajaa.

Haasteessa täkynä on hinta. Seura on lupautunut myymään kausikortin 59 euron hinnalla, mikäli se saa 3000 sitovaa tilausta.

– Onhan se hurja määrä, ja itseäkin huimaa, RoPS:n toimitusjohtaja Petri Jaatinen nauraa.

– Mutta mitään ei saa, jos mitään ei uskalla pyytää. Uskomme, että tämä myyntimalli voi hyvinkin olla meidän tulevaisuutta.

Ensimmäisenä Veikkausliigassa

RoPS on ensimmäinen joukkue Veikkausliigassa, ja ylipäätään ensimmäinen suomalainen urheiluseura, joka kokeilee vastaavaa hinnoittelua.

Rovaniemelle mallia otettiin Hiihtokeskus Sappeen onnistuneesta kampanjasta.

Saappee myi syksyn aikana yli 17000 alle sadan euron kausikorttia. Aiempina vuosina heidän yli 500 euron hintaista korttia oltiin tilattu ainoastaan muutamia satoja kappaleita.

– Meilläkin kausikortin hinta on totuttu laskemaan heviusereiden mukaan, Jaatinen kertoo.

– Nyt halusimme, että kausikortti olisi houkutteleva niillekin, jotka käyvät vain muutamissa otteluissa tai kannattavat meitä etänä.
RoPS:llakin päämääränä on, että kausikortin omistaminen sitouttaisi käymään peleissä entistä ahkerammin.

– Olemme miettineet ottelutapahtuman kehittämistä paljonkin, mutta tunnelman kannalta yksi asia on kaikkein oleellisin, Jaatinen raottaa.

– Se on yleisö. Loppujen lopuksi se on aina yleisö, joka luo tunnelman urheilutapahtumaan.

Helpoiten voit osallistua RoPS:n kausikorttihaasteeseen verkkosivujemme kautta tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Liity myös Facebook-tapahtumaamme ja kutsu ystäväsi mukaan!

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 5020 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309