ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 03 marraskuu 2017 17:35

Veikkausliigan Kausikortit 2018 ovat nyt myynnissä!

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Veikkausliigan Kausikortit 2018 ovat nyt myynnissä! Kuva: Oona Sarajärvi

Veikkausliigakauden 2018 kausikorttien ennakkomyynti käynnistyi RoPS:n verkkokaupassa perjantaina. 3.11.2017. Ennakkomyynti jatkuu marraskuun loppuun saakka. Ennakkokampanjan aikana tilatut kausikortit toimitetaan ennen Joulua.

Vuotta kokeneempana. Vuotta vahvempana! Varmista paikkasi Keskuskentällä ja ole mukana RoPS:n Veikkausliigakaudella 2018. Jos haluat säilyttää nykyisen istumapaikkasi, vanhat paikat pidetään varattuina 19.11.2017 saakka.

Tulevalle kaudelle RoPS:n Kausikortti sisältää oman pääkatsomopaikan lisäksi kaikki Veikkausliigan ottelut ja myös Suomen Cupin kotiottelut pois lukien mahdollinen loppuottelu.

Kausikortit ovat myynnissä RoPS:n verkkokaupassa osoitteessa: www.ropskauppa.fi

Kausikorttien hinnat

  • Normaali kausikortti 200 € (225 €)
  • Opisk. / eläkel. / varusm. 150 € (175 €)
  • Lapset (7 - 15 vuotta) 100 € (125 €)
  • Premium-kausikortti 300 €
  • Yrityskausikortti 350 €

Lihavoituna marraskuun ennakkohinnat. Suluissa ovat normaalihinnat 1.12.2017 alkaen, jonka jälkeen kausikorttien myynti siirtyy Ticketmasterin kanaville.

Enemmän sisältöä Premium-kausikortilla

Tulevalle kaudelle RoPS selkeyttää tuotevalikoimaansa ja siirtyy myymään pelkästään numeroituja Pääkatsomon kausikortteja. Kausikortilla on luonnollisesti mahdollisuus seurata otteluita myös Aurinkokatsomon puolelta.

Kausikorttien hinnat pysyvät päättyneen kauden tasolla, mutta nyt samalla kortilla näkee myös kaikki Suomen Cupin kotiottelut. Ainoastaan mahdollinen Cupin finaali ei sisälly kortin hintaan.

Uutuutena Premium-kausikortin omistajat voivat siirtyä puoliajalla RoPS:n VIP-tiloihin nauttimaan ilmaisesta kahvitarjoilusta sekä seuraamaan suorana ottelun jälkeisen päävalmentajien lehdistötilaisuuden.

Lisäksi Premium-kausikorttilaisilla on mahdollisuus lunastaa erillinen VIP-ruokailu ennen ottelua. Premium-kausikortin istumapaikat valitaan parhailta paikoilta Yläkatsomon keskimmäisestä I-lohkosta.

Yrityskausikortti sisältää samat edut kuin Premium-kausikortti sillä erotuksella, että Yrityskausikorttia voi käyttää kuka tahansa yrityksen edustaja. Muut kausikortit ovat henkilökohtaisia.

Kausikortin ostaja sitoutuu yleisiin sopimusehtoihin

Tulevalle kaudelle Veikkausliigan joukkueet ovat sitoutuneet ottamaan käyttöön yleiset sopimusehdot kaikille jalkapallo-otteluihin saapuville.
Yleiset sopimusehdot ovat luettavissa osoitteessa: www.veikkausliiga.com/veikkausliiga/ehdot

Sopimusehtojen tarkoitus on ennaltaehkäistä häiriökäyttäytymistä ja siten taata kaikille katsojille jalkapallo-ottelun viihtyvyys ja turvallisuus.

Rovaniemen Palloseuran osalta muutokset käytännön järjestelyihin tulevat olemaan minimaaliset. Näillä näkymin myöskään Veikkausliigan turvallisuusmääräyksiin ei ole tulossa merkittäviä muutoksia.

Jatkossa vahingon aiheuttaja voidaan kuitenkin laittaa entistä tiukemmin taloudelliseen vastuuseen aiheuttamistaan vahingoista.

Esimerkki: Vierasjoukkueen kannattaja rettelöi jalkapallo-ottelun aikana, josta Palloliitto antaa järjestävälle taholle eli kotijoukkueelle sakot turvallisuusmääräysten laiminlyönnistä.

Jatkossa Palloliiton sakot kohdistuvat edelleen kotijoukkueelle, mutta ensi vuodesta lähtien kotijoukkue voi hakea vahingonkorvausta suoraan katsomossa rettelöineeltä henkilöltä.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 2713 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309