ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 27 lokakuu 2017 18:28

Super-Simolle sopimus - Roiha jatkaa RoPS:ssa kauden 2018

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Super-Simolle sopimus - Roiha jatkaa RoPS:ssa kauden 2018 Kuva: Oona Sarajärvi

Simo Roihan jatko Rovaniemen Palloseurassa on varmistunut. RoPS sekä kannattajien lemmikiksi noussut 26-vuotias hyökkääjä allekirjoittivat aiemmin tällä viikolla kauden 2018 kattavan pelaajasopimuksen.

Roiha nousi lopullisesti RoPS:n edustukseen FC Lynxin ja FC Santa Clausin kautta kaudelle 2014. Roiha oli kovassa nosteessa erityisesti RoPS:n hopeakaudella 2015, kunnes paha polvivamma keskeytti pelaamiset liki vuodeksi.

Viime sesonki kului pitkälti kuntoutuessa, alla ainoastaan muutama syksyinen ottelu Kakkosessa, mutta tälle kaudelle "Super-Simo" on raivannut jälleen tiensä RoPS:n avauskokoonpanoon. Tilillä on jo viisi maalia.

- Hankala on muutoin kuivailla kuin, että fiilikset ovat mahtavat, Roiha hymyilee.

- Lapsuudesta saakka haaveena on ollut pelata Rovaniemen Palloseurassa, ja nyt tämän sopimuksen myötä saan jatkaa sitä unelmaa ainakin tulevan kauden verran.

Roiha on yksi niistä kokeneista pelaajista, joiden odotetaan muodostavan RoPS:n tulevan joukkueen rungon. Tällä hetkellä sopimuksia on kasassa kymmenkunta, ja siten tilanne on liki täysin eri kuin noin vuosi sitten.

- Kaikkiaan homma näyttää meidän kannalta varsin positiiviselta, Roiha nyökkäilee.

- Viimeisimpien julkistusten myötä meillä alkaa olemaan ihan kohtuullinen avauskokoonpanokin kasassa. Moni vanha tuttu naama jatkaa Napapiirillä, joten sen pohjalta on helppo rakentaa tulevaa.

Siviilipuolella Roihan pitävät Rovaniemellä myös opinnot Lapin AMK:ssa. Rakennustekniikkaa opiskeleva Roiha tähtää jossain vaiheessa rakennusinsinööriksi.

- Toistaiseksi edetään täysin jalkapallo ehdoilla, hyökkääjä toppuuttelee.

- Tarkkaa opintosuunnitelmaa ei ole laadittu, mutta sellaiset sata opintopistettä on kasassa jo nyt. Syksyn aikana olisi taas tarkoitus suorittaa muutama piste.

Rovaniemen Palloseuran seuraava ottelu on huomenna lauantaina. RoPS kohtaa vieraissa Helsingin Jalkapalloklubin. Kello 14.00 alkavan ottelun näyttävät suorana Ruutu+, IS Extra sekä Oliver's Corner.

HJK - RoPS löytyy Veikkauksen vetokohteista osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Simo Roiha

Syntynyt: 1990 Rovaniemi, Suomi
Pelipaikka: Hyökkääjä
Pituus: 187 cm
Pelinumero: 20
Junioriseura: FC Lynx

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 1946 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309