Uutiset

Miehet

tiistai, 17 lokakuu 2017 22:29

RoPS ja Lapin Safarit järjestävät kotikauden päätösjuhlan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS ja Lapin Safarit järjestävät kotikauden päätösjuhlan Kuva: Lapin Safarit

Kauden viimeinen kotiottelu, pimenevä perjantai-ilta ja stadionin kirkkaat valot. Rovaniemen Palloseura ja Lapin Safarit järjestävät kotikauden päätöksestä Lappi-teemaisen jalkapallojuhlan.

Täällä Napapiirin korkeudella lokakuun lopulla eletään jo aivan talven korvalla. Illat pimenevät pian kuuden jälkeen, yöt käyvät pakkasen puolella, ja vesisateen tihku muuttuu pikkuhiljaa rännäksi.

Mutta parhaimmillaan lokakuu on myös lämmön ja valon aikaa. Pihoille ilmestyvät ensimmäiset jätkänkynttilät ja ulkotulet, eikä laavulla iltaa istuessa syksyn synkkyydestä ole tietoakaan.

Lappilainenhan on kotonaan juuri nuotion äärellä, kuksa kädessä ja kahvit tulilla. 

Näistä lähtökohdista RoPS ja Lapin Safarit tuovat kauden viimeiseen kotiotteluun ripauksen aitoa Lapin eksotiikkaa.

Keskuskentän iltaa valaisevat aidot jätkänkynttilät sekä penkkien ympäröimät nuotiot. Nokipannukahvit tarjoillaan Pääkatsomon taakse rakennetusta kotakylästä.

Lapin Safareiden kokit tarjoilevat ilmaista porokeittoa 500 ensimmäiselle. Safareiden kalustonäyttely avautuu Keskuskentän Urheilukadun puoleiseen päätyyn. Onhan kelkkakausikin jo aivan käsillä.

Perheen pienimmille paikalla on oikea poro yhdessä RoPS:n oman Rolle-poron kanssa. Joulupukkikin saapuu - luonnollisesti - ennen ottelua tervehtimään yleisöä ja suorittamaan pienen alkuseremonian palkitsemisineen.

Itse ottelu päätetään ilotulitukseen. Ilotulituksen johdosta Aurinkokatsomo on suljettu, mutta Pääkatsomon lisäksi aitapaikkoja kyllä riittää. Pääkatsomon istumapaikoille mahtuu 2000 ensimmäistä.

Ja kaikkein tärkeimpänä - kyseessä on samalla päävalmentajamme Juha Malisen viimeinen kotiottelu Rovaniemen Palloseuran peräsimessä. Annetaan yhdessä Juhalle lämmin kiitos näistä hienoista ja ikimuistoisista vuosista!

Liput (15 / 10 / 5 €) tapahtumaan ovat myynnissä RoPS:n Bingolta, Prismasta sekä www.ticketmaster.fi/rops Perhelippu 20 € (2+2) RoPS:n Bingolta ja pelipäivänä portilta. Prismasta S-etukortilla normaali aikuisten lippu 11 €.

Ottelu RoPS - IFK Mariehamn pelataan perjantaina 20.10.2017 kello 18.30. Tulkaa ajoissa paikalle nauttimaan tunnelmasta. Portit Keskuskentälle avautuvat jo kello 17.30.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Lapin Safarit

Luettu 5622 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi