ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 16 lokakuu 2017 13:30

Juha Malinen siirtyy Suomen U21 poikamaajoukkueen päävalmentajaksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran miesten edustusjoukkuetta kaudesta 2014 valmentanut Juha Malinen siirtyy kuluvan kauden päätteeksi Suomen U21 poikamaajoukkueen päävalmentajaksi.

U21-maajoukkueen lisäksi Malinen liittyy samalla Palloliiton Pohjois-Suomen valmennuskeskuksen johtotehtäviin. Malisella oli Rovaniemen Palloseuran kanssa voimassaoleva sopimus myös kaudesta 2018.

- Me olisimme halunneet pitää Juhan Rovaniemellä, mutta hänen päätöksensä oli tarttua Palloliiton tarjoamaan pestiin, RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva toteaa.

- Tämä on harmillinen asia meidän kannalta, mutta toisaalta mahdollisuus Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueelle. He saavat Juhasta intohimoisen valmentajan.

Juha Malisen johdolla RoPS voitti Veikkausliigan hopeaa kaudella 2015 ja pelasi kahteen otteeseen Eurooppaliigan karsinnoissa.

Neljän päävalmentajavuotensa aikana Malinen kehitti RoPS:lle selkeän pelillisen identiteetin. RoPS:n seuraavaa päävalmentajaa ei ole valittu, mutta hänen toivotaan jatkavan nykyisen RoPS:n viitoittamalla tiellä.

- Tehtävää kohtaan on kiinnostusta, mutta meillä ei ole kiire tehdä päätöksiä. Katsomme koko kuvion rauhassa lävitse, Niva kertoo.

- Kuka uusi päävalmentaja onkaan, hän tuo mukanaan omat näkemyksensä, mutta toivomme tietenkin, että RoPS:n nykyinen identiteetti säilyy ja jalostuu entisestään. Tulemme myös edelleen pitämään kiinni seuran strategiasta nuorten kehittämisessä.

Rovaniemen Palloseura kiittää Juha Malista kuluneista vuosista ja toivottaa menestystä hänelle sekä koko Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueelle.

Malinen valmentaa Rovaniemen Palloseuraa normaalisti kauden loppuun saakka. RoPS:n viimeiset ottelut ovat perjantaina 20. lokakuuta IFK Mariehamnia sekä päätöskierroksella 28. lokakuuta Helsingin Jalkapalloklubia vastaan.

Luettu 8502 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309