ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 14 lokakuu 2017 17:39

RoPS hamuaa Vaasan Palloseuran päänahkaa

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS hamuaa Vaasan Palloseuran päänahkaa Kuva: Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseura kauden toiseksi viimeinen kotiottelu pelataan sunnuntaina. Keskuskentälle vieraaksi saapuu Vaasan Palloseura. Ottelu alkaa kello 15.00. Portit avautuvat kello 14.00.

VPS-otteluun kaikki RoPSilaiset pääsevät tämän kauden Pelikorttia näyttämällä koko perhe ilmaiseksi sisään!

Normaali perhelippu 20 € on myynnissä RoPS:n Bingollta sekä pelipäivänä portilta. Muut ennakkoliput myös Rovaniemen Prismasta (S-etukortilla 11 €) sekä netistä www.ticketmaster.fi/rops

Veikkaus tukee RoPS:n juniorityötä kaikista RoPS:n linkin kautta pelatuista peleistä. Laita vetolaput sisään osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Malinen: Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin täysillä

Vaasan Palloseura on toistaiseksi ollut Rovaniemen Palloseuralle yksi tämän kauden hankalimmista vastustajista. Petri Vuorisen miehistö on onnistunut voittamaan joukkueiden molemmat edelliset kohtaamiset.

Viime viikot Vaasassa ovat kuitenkin olleet vaikeita. VPS:n edellinen voitto on heinäkuun puolivälistä FC Interistä. Viimeisestä kolmestatoista ottelusta raitapaidat ovat saalistaneet ainoastaan kuusi pistettä.

Alkukaudesta VPS:aa pidettiin jopa Veikkausliigan suunnannäyttäjänä. Nyt he ovat romahtaneet armotta ulos mitalitaistoista ja samalla jopa sarjataulukon puolivälin alapuolelle.

- Ei sillä ole meille merkitystä. Ainoastaan se merkitsee, että he ovat voittaneet meidät kahdesti, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen näkee ottelun lähtökohdat.

- Meidän tavoite on, ettei VPS vie tällä kaudelta meiltä kaikkia pisteitä. Edelliset kohtaamiset ovat menneet musta-valko-raitaisissa merkeissä. Sen pohjalta meidän on mietittävä tarkasti, mihin suuntaan sunnuntaina lähdetään.

Edellisistä otteluistaan molemmilla joukkueillaan on saldona tasapeli.

VPS menetti kotiottelussaan FC Interiä vastaan maalin johtoaseman aivan lisäajan viimeisillä hetkillä. RoPS puolestaan nousi Kuopiossa lisäajan viimeisellä sekunnilla tasoihin sarjakakkosta Kuopion Palloseuraa vastaan.

- Viimeiset ottelut ovat antaneet meille vahvaa luottoa siihen, että meidän pelitapa on kaikkien muutostenkin keskellä jalostunut, Malinen kehuu miehistöään.

- Nyt alkaa löytymään RoPS, joka voi tarvittaessa parkkeerata bussin, olla ärhäkkäästi prässäävä tai jotain siltä väliltäkin. Meillä alkaa olemaan pelissä mukavasti eri vaiheita.

Ennen sunnuntain kohtaamista VPS ja RoPS ovat sarjataulukossa tasapisteissä, RoPS tosin maalieron turvin pykälän edellä. Molemmilla joukkueilla on edelleen ohut mahdollisuus yltää SJK:n ohitse kuuden parhaan joukkoon.

Vaikka mitalit ja europaikat ovat karanneet, lupaa Malinen kentälle taistelevan Rovaniemen Palloseuran.

- Eihän meillä ole muuta vaihtoehtoa. Tähän joukkueeseen on lähtökohtaisesti valikoitunut äärimmäisen tavoitteellisia pelaajia, rovaniemeläisten päävalmentaja kertoo.

- Sen aistii peleissä ja harjoituksissa. Jokainen ottelu ja jokainen treenikerta on heille merkityksellinen. He viihtyvät keskenään, tässä joukkueessa ja tässä seurassa. Se tarkoittaa, että me vedetään täysillä loppuun saakka.

Rovaniemen Palloseurasta on varmuudella sivussa pelikiellossa oleva Ivan Tatomirovic. Edellisestä KuPS-ottelusta kuumeisena sivussa olleen Timo Stavitskin pelaaminen selviää sunnuntaina.

Joukkueiden edelliset kohtaamiset

17.4.2017 RoPS - VPS 2-4 (2-1)

4' 0-1 Jepser Engström
26' 1-1 Saku Ylätupa
32' 2-1 Saku Ylätupa
53' 2-2 Joonas Vahtera RP
69' 2-3 Steven Morrisey
88' 2-4 Juha Hakola

22.6.2017 VPS - RoPS 1-0 (1-0)

45+1' 1-0 Markus Jurgenson

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 2203 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309