ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 05 syyskuu 2017 20:51

Tapahtumainfo RoPS - PS Kemi -otteluun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Tapahtumainfo RoPS - PS Kemi -otteluun Kuva: Oona Sarajärvi

Torstaina Rovaniemen Keskuskentällä käydään kauden odotetuin kamppailu. Rovaniemen Palloseura ja PS Kemi Kings ratkaisevat Lapin hegemonian! Ottelu alkaa kello 18.30. Portit Keskuskentälle avautuvat kello 17.30.

Pääsyliput ja lipputarjoukset

Pääsyliput normaali 15 € / alennusryhmät 10 € / lapset 5 € ovat myynnissä RoPS:n Bingolla, Rovaniemen Prismassa sekä netissä www.ticketmaster.fi/rops

Ruuhkien välttämiseksi RoPS suosittelee hankkimaan liput ennakkoon.

Suureen suosioon noussut etuhintainen perhelippu on myynnissä myös RoPS - PS Kemi Kings -otteluun. Perhelippu 20 € sisältää kaksi aikuista ja kaksi lasta. Perhelipun saa ennakkoon RoPS:n Bingolta sekä ottelupäivänä portilta.

Koko kauden ajan normaali lippu S-Etukortilla Rovaniemen Prismasta 11 € (10 € + 1 € käsittelykulut). Myös RoPS:n tai Santa Claus Junioreiden pelaajakorttia näyttämällä normaali lippu RoPS:n Bingolta 10 €.

Tarjoukset ottelupäivänä

RoPS:n fanituotekojulla on runsaasti poistoja sekä syystarjouksia. Fanipaitoja ja kaulahuiveja alkaen 10 €. Fanituotekojulla on myynnissä myös RoPS:n autoarvat 5 €. Autoarpojen tuotto menee 100% juniorityöhön.

Keskuskentän kanttiineista hegemoniaottelun kombo-tarjouksena kahvi + munkki + Wilhelm-makkara yhteensä vain 3 €.

Muista myös Veikkausliigan parhaat burgerit ja hodarit! RoPS Burgerit 5 € ja Hodarit 3,50 € myynnissä vain sinisestä RoPS Grillistä pääkatsomon takaa. 

Oliver's Cornerin juomapiste palvelee koko ottelutapahtuman ajan pääkatsomon keskitasanteelta, katsomolohko K:n takana. Juomapisteeltä on hyvä näkyvyys pelitapahtumiin.

Osassa kanttiineja ja Oliver's Cornerin juomapisteellä voi maksaa myös korteilla.

Ottelun teemat

Rovaniemen Palloseuralla on nollatoleranssi kaikelle syrjinnälle ja rasismille. Haluamme luoda Veikkausliigan otteluista perhekeskeisiä tapahtumia, joissa voidaan yhdessä nauttia jalkapallosta hyvässä urheiluhengessä.

RoPS - PS Kemi -ottelu on osa Punainen Kortti Rasismille -kampanjaa. Ennen ottelun alkua yleisöä pyydetään yhdessä pelaajien kanssa nostamaan rasismille suoran punaisen. Kortteja on jaossa sisäänkäynnin yhteydessä.

Rovaniemen Keskuskenttä julistautuu samalla Syrjinnästä Vapaaksi Alueeksi. Oikeusministeriön ja eri järjestöjen yhdessä vetämän haastekampanjan suojelijana on mm. HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

Saattajat otteluun tulevat Kittilän Palloseuran sekä Rovaniemen Palloseuran Pojat 06 -joukkueista.

Vieraskannattajat

Vieraskannattajille on varattu alakatsomosta Urheilukadun puoleinen lohko A. Vieraskannattajien liput ovat myynnissä PS Kemin fanibussissa sekä loput myymättä jääneet ottelupäivänä Keskuskentän lipunmyyntipisteellä.

Vieraskannattajat saavat luonnollisesti ostaa lippuja myös muihin katsomonosiin, mutta ainoastaan lohko A varattu pelkästään vieraskannattajille.

Sisäänkäynti ja turvatarkastus

Sisäänkäynnin yhteydessä kaikille katsojille suoritetaan turvatarkastus. Kiellettyjä esineitä ovat kaikki vaaralliset esineet kuten ampuma- ja teräaseet, ilotulitteet, alkoholi ja omat juomapullot.

Kielletyt esineet jätetään Keskuskentän portille erilliseen narikkaan. 

Voimakkaasti päihtyneiltä taikka muutoin oletettavasti vaaraa tai häiriötä aiheuttavilta henkilöiltä voidaan estää pääsy Keskuskentälle.

Ennakkolipun ja kausikortin omistajille on oma sisäänkäyntiporttinsa lipunmyyntiluukun oikealla puolen.

Veikkauksen pelit

Veikkaus tukee RoPS:n junioritoimintaa kaikista RoPS:n sivujen kautta pelatuista peleistä. Osoite RoPS:n sivuilla on: www.rops.fi/veikkaus

Linkki ohjautuu osoitteeseen: https://www.veikkaus.fi/fi/pitkaveto?sportId=1&myPartnerId=713245

Avauduttuaan yllä olevan osoitteen voi lisätä suoraan puhelimen aloitusnäyttöön.

Luettu 2625 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309