ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 25 elokuu 2017 19:44

Napapiirin Residuum otteluennakko: RoPS metsästää FC Interin päänahkaa

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Napapiirin Residuum otteluennakko: RoPS metsästää FC Interin päänahkaa Kuva: Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseura kohtaa FC Inter Turun huomenna lauantaina. Kyseessä on joukkueiden kolmas kohtaaminen tällä kaudella. Avausottelussa Turussa Inter ryöpytti RoPS:a peräti 6-2. Kesäkuussa RoPS oli Keskuskentällä vahvempi 2-0.

Ottelu alkaa kello 17.00. Keskuskentän portit avautuvat kello 16.00. Otteluisäntä Napapiirin Residuum tarjoaa kuponkia vastaan kaksi yhden hinnalla. Kuponkeja löytää Residuumin sosiaalisen median kanavilta.

Kampanjaliput ovat myynnissä RoPS:n Bingolla sekä pelipäivänä portilta. Muut ennakkoliput myös Rovaniemen Prismasta (S-Etukortilla koko kauden 11 €), sekä netistä: www.ticketmaster.fi/rops

Veikkaus tukee RoPS:n junioritoimintaa kaikista RoPS:n sivujen kautta pelatuista peleistä. Laita vetolaput sisään osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Malinen: Hyvät esitykset saavat jatkua

Molemmat joukkueet pääsevät otteluun kohtalaisen pirteistä lähtökohdista. RoPS tosin hävisi edellisen kamppailun HIFK:lle 1-0, mutta sitä ennen kaatui hallitseva Suomen mestari IFK Mariehamn 3-0 ja tuleva mestari HJK 1-0.

Turun joukkue ei vielä komeile kuntopuntarin kärkipäässä, mutta FC Inter on silti osoittanut vaarallista syyskuntoa. Uuden päävalmentaja Fabrizio Piccaretan johdolla HIFK kaatui suurinumeroisesti 3-0 ja PS Kemi peräti 5-1.

Merkittävää PS Kemi -ottelun voitossa oli, kuinka ainoastaan kuukautta aiemmin Inter oli hävinnyt Kemille 2-1. Sen ottelun jälkimainingeissa turkulaisten päävalmentaja Shefki Kuqi sai väistyä sivuun ja tilalle astui Piccareta.

- Valmentajanvaihdokset ovat aina kaksipiippuisia juttuja, mutta vaikuttaisi siltä, että FC Inter on saanut mitä on hakenutkin, arvelee puolestaan RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen.

- Erityisesti voitto Kemistä oli vakuuttava. Kommenttien ja nähdyn perusteella he ovat jälleen löytäneet peli-ilon, jonka johdosta huominen Inter on selkeästi vaarallisempi kuin se Inter, jonka voitimme kesäkuussa.

Myös Napapiirillä on tapahtunut liikehdintää. Sitten edellisen ottelun joukkueesta ovat poistuneet keskushyökkääjä Emeka Eze sekä keskikentän Charlie Trafford.

- Meidän osa selkeä. Hyvät esitykset saavat edelleen jatkua, mutta täytyy meidän tietenkin huomioida myös lähteneet palaset, Malinen myöntää.

- Charlie otti keskikentällä välittömästi ison roolin, ja samoille paikoille meillä on nyt Nathaniel Will. Sen sijaan keskushyökkääjän paikkaaminen onkin monimutkaisempi pähkinä.

Lähtökohtaisesti Malinen ei etsi Traffordin ja Ezen korvaajaa, vaan pelaajaa joka astuu esiin omilla vahvuuksillaan.

- Olisi typeryyttä odottaa, että joku pelaisi kuten Charlie tai Eze. On muutosten aika, ja tietenkin toivomme, että lopputulos tulee olemaan entistä parempi, RoPS:n päävalmentaja luottaa.

- Simo liikkuu hyvin alueella ja on sisäistänyt meidän pelityylin. Sakari on soitellut kakkosviulua koko kauden ja varmasti janoaa mahdollisuuksia. Glenn on edelleen meidän jokeri, mutta on harjoituksissa esiintynyt edukseen.

Rovaniemen Palloseuran terveystilanne huomiselle on hyvä. Joukkueessa on ollut kolhuja, mutta yhtään varmaa poissaolijaa ei ole kuten ei myöskään pelikieltoja. FC Interin poissaolijoista pelikiellossa on Philip Njoku.

Joukkueiden edelliset kohtaamiset

Ke 12.4.2017 FC Inter - RoPS 6-2 (4-0)

15' 1-0 Oma maali
20' 2-0 Mika Mäkitalo
39' 3-0 Njazi Kuqi
45' 4-0 Njazi Kuqi
47' 5-0 Njazi Kuqi
58' 5-1 Timo Stavitski
67' 6-1 Timo Furuholm
86' 6-2 Robert Taylor

La 17.6.2017 RoPS - FC Inter 2-0 (0-0)

61' 1-0 Emeka Eze
89' 2-0 Simo Roiha

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 2612 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309