ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 16 kesäkuu 2017 21:40

Pohjolan Osuuspankki pelaajahaastattelu: Antti Okkonen

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Pohjolan Osuuspankki pelaajahaastattelu: Antti Okkonen Kuva: Juha Tamminen

Kapteeni on palannut takaisin. Toki Juha Malinen ei vielä ole paljastanut lauantaisen FC Inter -ottelun kokoonpanoaan, mutta odotusarvot ovat korkealla. Antti Okkonen on jälleen ringissä mukana.

Veikkausliigan toisen sarjakolmanneksen avausottelu Rovaniemen Palloseura ja FC Inter pelataan lauantaina 17.6. kello 15.00. Portit avautuvat kello 14.00.

Ottelun isäntänä toimii Pohjolan Osuuspankki. Osuuspankki tarjoaa omistaja-asiakkailleen kaksi lippua yhden hinnalla sekä kutsuu kaikki opiskelijat ilmaiseksi otteluun.

Okkonen: Joukkueessa on jälleen kunnon kilpailutilanne

Kapteeni on palannut takaisin. Toki Juha Malinen ei vielä ole paljastanut lauantaisen FC Inter -ottelun kokoonpanoaan, mutta odotusarvot ovat korkealla. Antti Okkonen on jälleen ringissä mukana.

Huhtikuussa Ilves-ottelussa saatu vamma osoittautui ennakoitua pirullisemmaksi. Luumustelma on viheliäisen kivulias ja paranee ajallaan. Vielä HIFK-ottelussa pelaamista kokeiltiin puudutuksen kanssa, mutta heikoin tuloksin.

- Sitkeä vamma, jonka kanssa vähän hölmöiltiin. Näköjään vanhakin mies voi oppia ainakin kantapään kautta, helpottuneen oloinen Okkonen saattaa jo naureskella.

Ennen maaottelutaukoa Okkonen pystyi jo tekemään fysion kanssa omaa ohjelmaa kentän laidalta. Tällä viikolla kapteeni on ollut täysipainoisesti mukana joukkueen harjoituksissa.

- Siihen nähden tilanne on ihan hyvä. Tauko oli kuitenkin sen verran pitkä, ettei tässä mitenkään voi vielä sataprosenttisessa kunnossa olla. Mutta kokonaisuutena ihan hyvä, kapteeni luottaa.

Okkonen ei ollut ainoa RoPS:n pelaaja, jolle maaottelutauko tuli tarpeeseen. Erityisesti keskikentällä koettiin ennakoimatonta mieskatoa. Yllättäen nuoret pelaajat joutuivat kantamaan suurempaa vastuuta, kuin heille alunperin oltiin kaavailtu.

- Moni poika pelasi ihan äärirajoillaan, Okkonen kertaa kulunutta kevättä.

- Nuoret pelaajat eivät vielä ole tottuneet Veikkausliigan ottelurytmiin. Pelataan koko ajan kovalla tahdilla. Se oli heille täysin uusi kokemus, eikä ole ihmekään, että välillä se myös näkyi.

Nyt joukkue on taas palannut normaaliin arkeen ja kokoonpanoon. Okkosen mukaan muutoksen havaitsee välittömästi.

- Joukkueessa on jälleen kunnon kilpailutilanne pelipaikoista, kapteeni kiittelee.

- Jos haluaa urallaan eteen päin, niin kilpailutilanteen käsittely on pelaajalle yksi tärkeimmistä asioista. Oli sitten avauskokoonpanossa tai penkillä, niin asioihin on valmistauduttava ja ne on tehtävä huolella.

Huomiseen FC Inter -otteluun lataustaso on jo valmiiksi korkealla.

- Edellisestä kohtaamisesta jäi kana kynittäväksi, Okkonen varoittaa.

- Helppo peli ei tule. FC Inter on ollut tällä kaudella aika stabiili ja hyvä joukkue. Tietenkin uusi valmennustiimi on muuttanut heidän peliään aiempiin vuosiin verrattuna, mutta siitä huolimatta heillä on varsin kompakti paketti.

Ottelun RoPS - FC Inter ennakkoliput ovat myynnissä RoPS:n Bingolla, Prismassa sekä netissä: www.ticketmaster.fi/rops

Tue RoPS:n junioreita ja pelaa Veikkauksen pelit RoPS:n sivujen kautta! Vetolaput sisään osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Juha Tamminen

Luettu 2018 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309