ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 27 helmikuu 2017 17:50

Robert Taylorin umpilisäke leikattu

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Robert Taylorin umpilisäke leikattu Kuva: Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseuran keskikenttämies Robert Taylorin umpilisäke leikattiin viime viikonloppuna. Leikkauksesta toipuminen pitää Taylorin sivussa RoPS:n harjoituksista seuraavat kolme viikkoa.

Taylor kotiutui sairaalasta tänään maanantaina. Mies on olosuhteisiin nähden hyväkuntoinen, mutta luonnollisestikin erittäin harmistunut.

- Tietenkin ottaa päähän, mutta onneksi osui edes tähän väliin eikä keskelle kautta, kotoaan tavoitettu Taylor kertoo.

- Viikonlopun aikana vatsa kipeytyi niin pahoin, että oli pakko lähteä lääkärille. Tulehduksen lisäksi umpilisäke oli vieläpä huonossa paikassa ja jotenkin solmulla. Pois se kuitenkin saatiin.

Maaliskuun Suomen Cupin otteluissa Taylor ei ole RoPS:n kokoonpanossa. Kevään päätähtäin ei kuitenkaan ole siirtynyt.

- Toipumiseen menee seuraavat kolmisen viikkoa, jonka jälkeen saan alkaa nousujohteisesti treenaamaan. Tavoite on olla mukana, kun Veikkausliiga huhtikuussa alkaa, Taylor luottaa.

Rovaniemen Palloseuran seuraava ottelu on ylihuomenna Kajaanissa, jossa RoPS kohtaa Suomen Cupin alkulohkon päätösottelussa PS Kemin. RoPS:n Veikkausliigan avausottelu on 12. huhtikuuta Turussa FC Interin vieraana.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 2778 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309