ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 10 helmikuu 2017 20:19

RoPS haluaa sekä tuloksen että suorituksen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen Juha Malinen Kuva: Juha Tamminen

Respect Suomen Cup jatkuu huomenna lauantaina Rovaniemen Palloseuran ja Oulun Palloseuran kolmannen kierroksen ottelulla. Kamppailu Ounashallissa alkaa kello 12.00.

Tälle kaudelle Ykköseen noussut OPS kärsi Suomen Cupin avausottelussaan selvän 4-0 tappion paikallisvastustaja AC Oululle. RoPS:n Cup-kausi on käynnistynyt kahdella voitolla Haukiputaan Pallosta sekä juurikin AC Oulusta.

Vaikka RoPS lähtee huomiseen otteluun tuloshakuisesti, korostaa päävalmentaja Juha Malinen ottelun merkitystä isommassa prosessissa.

- Meillä on tällä viikolla kaksi ottelua. Pelaajien fysiikan kannalta rasitustaso kasvaa nyt lähemmäksi sitä, mitä se tulee olemaan liigakaudenkin aikana, Malinen kertoo.

- Tämän viikon ottelut ovat henkisestikin alkukauden tärkeimmät tapahtumat. Negatiivisena puolena joudumme taas palaamaan ahtaaseen Ounashalliin, joka poistaa pelistä pakostakin niitä onnistuneita suorituksia, joita juuri nyt pitäisi pystyä hakemaan ja toistamaan.

Näillä näkymin RoPS pelaa huomenna viimeistä kertaa tällä kaudella alamittaisessa Ounashallissa. Jo seuraava kotiottelu PS Kemiä vastaan on siirretty Kajaaniin. Alkuperäisestä ajatuksesta ottelun pelaamisesta Keskuskentällä jouduttiin luopumaan päällekkäisten tapahtumien vuoksi.

Harjoitteluun Ounashalli sen sijaan soveltuu. Alkuviikon RoPS on ammentanut maanantaisen vierasottelun opeista.

- AC Oulua vastaan oli luonnollistakin, että olimme alussa kaveria askeleen perässä. Meillä on uusi ryhmä uusine kujeineen, Malinen korostaa.

- Tällä viikolla olemme harjoitelleet pelin pienempiä osa-alueita. OPS:aa vastaan pyrimme saamaan lähtötasoa taas pykälän lähemmäksi totuutta. Se olisi erittäin tärkeä päätös tälle viikolle.

Huominen vastustaja Oulun Palloseura nousi täksi kaudeksi Ykköseen PK-35 Vantaan konkurssin myötä. Pelaajisto on totutusti mielenkiintoinen sekoitus kotimaista ja ulkomaista lahjakkuutta. OPS:aa valmentaa ja manageroi yksi Pohjois-Suomen suurista jalkapallopersoonista Miika Juntunen.

- Valmentaja Juntunen osoitti taitonsa ja sai kun saikin nostettua joukkueensa takaisin Ykköseen, Juha Malinen kommentoi.

- Heidän pelaajistaan nousee esille keskikentän Matias Juntunen, joka on kova työmies ja joukkueelleen arvokas sekä kokenut palanen. Uusista pelaajista taas puolustaja Joona Juntunen on nuori kaveri, jota kentälle päästessään kannattaa seurailla.

RoPS:n huominen kokoonpano tulee noudattelemaan samaa kuin alkuviikon AC Oulu -ottelussa. Joukkueen toipilasosasto jatkaa toipumistaan osan harjoitellessa omatoimisesti, osan jo kevyesti joukkueen mukana.

Liput RoPS:n ja OPS:n otteluun ovat lauantaina myynnissä Ounashallin pääovelta. Normaalilippujen hinta on 10 € sekä alennusryhmät 5 €. Ottelu näytetään suorana myös netissä Lapin Kansan sekä Pohjolan Sanomien tilaajille.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Juha Tamminen

Luettu 2695 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309