lauantai, 22 lokakuu 2016 10:05

RoPS täysillä kauden viimeiseen koitokseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen Juha Malinen Kuva: Oona Sarajärvi

Veikkausliigassa kuudentena oleva Rovaniemen Palloseura lähtee kauden viimeiseen kamppailuunsa Helsingin IFK:ta vastaan täysillä ja voitto mielessä.

- Ilman muuta sarja pelataan loppuun asti täysillä. Mitään ”sympaattisuustuloksia” ei ajatella mihinkään suuntaan, vaan yritetään tosissaan ottaa kauden viimeisestä kamppailusta kolme pistettä, RoPS-luotsi Juha Malinen toteaa.

Malisen mukaan pelillisesti suurin haaste on HIFK:n pelitapa ja joukkueen kärkipelaajat.

- HIFK pelaa vastahyökkäyspeliä ja tukkii oman maalin, siihen meidän on löydettävä lääkkeet. Meidän puolustusta pitää varpaillaan HIFK:n tehokaksikko Pekka Sihvola ja Juho Mäkelä, joiden pysäyttäminen on meidän tärkein tehtävä, Malinen kertoo.

RoPS on harjoitellut viimeisen viikon iloisella ilmeellä mielessään juuri kauden viimeinen ottelu.

- Tämä viikko on ollut iloista tekemistä, joukkue haluaa päättää kauden voittoon. Kyseessä on tämän joukkueen viimeinen yhteinen ottelu ja haluamme päättää yhteisen taipaleemme iloisissa merkeissä, RoPS-luotsi sanoo.

Vaikka joukkueen kausi ei samanlaista ”mitalilentoa” ole ollut kuin viime kausi, RoPS-luotsi Juha Malinen toteaa sarjasijoituksen olevan pitkässä juoksussa hyvän.

- Ei sitä huonona voi pitää, jos sijoitus on seuran toiseksi paras 25:een vuoteen, Malinen päättää.

Rovaniemen Palloseuran ja HIFK:n välinen ottelu alkaa sunnuntaina 23.10.2016 kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana myös Ruutu+ ja IS Extra -palveluiden kautta.
 
Pelaamalla Veikkauksen kohteita RoPS:n nettisivujen kautta tuet samalla RoPS:n junioritoimintaa. RoPS:n kaikki Veikkauksen vetokohteet löytyvät osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Päästyliput ennakkoon RoPS Bingo, Prisma sekä netistä: www.ticketmaster.fi

 

Luettu 1963 kertaa