ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 14 lokakuu 2016 16:07

Hämäläinen: Täysillä päätyyn saakka

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Hämäläinen: Täysillä päätyyn saakka Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan kausi lähenee loppuaan. Tänään pelataan jo sarjakauden kolmanneksi viimeinen kierros iltavalaistulla Keskuskentällä. Napapiirillä elää edelleen hento unelma ensi kesän euro-otteluista, mutta päälimmäisenä joukkue haluaa tarjota katsojilleen hyvän ottelun.

- Tämä voi kuulostaa kliseiseltä, mutta jokaista ottelua lähdetään aina voittamaan, varsinkin täällä kotona. Sanonta on kulunut, mutta se on se fiilis joukkueen sisällä tällä hetkellä, kertoo RoPS:n puolustaja Juuso Hämäläinen.

- Sen näkee näistä meidän pelaajista. Kausi on jo lopuillaan. Tässä vaiheessa jokainen haluaa painaa täysillä päätyyn saakka ja tuntea kauden jälkeen, että on antanut joukkueen ja yleisön eteen kaikkensa.

RoPS on tuskastellut viimeiset kierrokset erityisesti maalinteko-ongelmien kanssa. Kotiottelut joukkue on selvittänyt kokolailla kunnialla, mutta vieraissa on välillä ollut tuloksellisesti vaikeampaa. Hämäläinen raottaa tilannetta pelaajan vinkkelistä.

- Tietenkin joukkue on muuttunut kauden aikana paljon. On sattunut eritasoisia loukkaantumisia, pelaajia on lähtenyt ja pelaajia on saapunut. Tilalle saadut pelaajat ovat olleet erityylisiä kuin lähteneet. Nämä kaikki vaikuttaa pelilliseen antiin, Hämäläinen myöntää.

- Muutokset vaikuttavat myös meidän toppareiden pelaamiseen varsinkin pelin avaamisen suhteen. Erityyppiset pelaajat hakevat palloa eri paikoista. Jotkut haluavat palloa enemmän ja jotkut vähemmän.

Tulosten takaa Hämäläinen löytää merkit siitä, että joukkue on tehnyt asioita oikein.

- Vaikka viimeisen sarjakolmanneksen aikana on tullut turhauttavan nihkeitä tuloksia, niin pelillisesti meidän esitys on ollut varsin hyvää. Myös parissa viimeisimmässä ottelussa, Hämäläinen arvioi.

- Jokainen ottelu on aina uusi mahdollisuus. Tässä vaiheessa mennään täysillä peli kerrallaan ja katsotaan kauden päätteeksi, mihin päädytään. Matemaattinen mahdollisuus on edelleen olemassa.

Pelaamalla Veikkauksen kohteita RoPS:n nettisivujen kautta tuet samalla RoPS:n junioritoimintaa. Oheisen osoitteen kautta pelatuista peleistä Veikkaus maksaa palkkion, joka tilitetään suoraan RoPS:n junioreille: www.rops.fi/veikkaus

Pääsyliput myynnissä ennakkoon RoPS Bingolla, Rovaniemen Prismassa, Osviitassa sekä netistä: www.ticketmaster.fi

Tähän otteluun kaikki ennakkoliput 11,50 € / 6,50 € sekä RoPS:n Bingolta ostettuna 10 € / 5 €. Myös pääkatsomon liput. Portilla on voimassa normaalit hinnat. Ennakkolippujen myynti loppuu 1 tunti 15 minuuttia ennen ottelun alkua.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Juha Tamminen

Luettu 1599 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309