ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 13 lokakuu 2016 14:51

RoPS hakee ratkaisua maalinteko-ongelmiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen Juha Malinen Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigakausi lähenee loppuaan, huomenna perjantaina pelataan Veikkausliigassa kolmanneksi viimeinen sarjakierros. Rovaniemen Keskuskentällä vastakkain asettuvat kotijoukkue Rovaniemen Palloseura ja vieraaksi saapuva Kuopion Palloseura. Molemmilla joukkueilla on vielä seitinohut sauma mitalitaistoon, joten varmasti taistelutahtoa kentällä riittää.

- Molemmilla joukkueilla on vielä tällä kaudella orastava mahdollisuus menestykseen ja sitä kautta ensi kaudeksi mukaan euro-otteluihin. Sen vuoksi Keskuskentällä on luvassa huippukamppailu iltavaloissa, RoPS-valmentaja Juha Malinen uskoo.

RoPS on tuskaillut elokuun puolivälistä saakka maalinteko-ongelmien kanssa ja siihen pulmaan etsitään jälleen kerran ratkaisua.

- Uusia kuvioita on jälleen luvassa maalinteko-ongelmien ratkaisemiseksi. Tiedämme missä asioissa KuPS on vahvimmillaan ja niihin koitamme iskeä kiilaa, Malinen toteaa.

Malisen mukaan ottelu on joukkueiden lisäksi tärkeä myös pelaajille, jotka pohtivat tässä vaiheessa kautta jo ensi kauden ratkaisujaan.

- Näissä kauden viimeisissä kamppailuissa panosta on myös pelaajilla, sillä nyt pelataan ensi kauden sopimuksista. Jokainen haluaa varmasti näyttää tässä vaiheessa kautta sitä parasta osaamistaan, RoPS-luotsi tietää.

RoPS pääsee KuPS:n kimppuun parhaalla kokoonpanollaan.

- Meillä on käytännössä koko pelaajisto pelikunnossa. Ainoastaan maalivahti Antonio Roguero on poissa vahvuudesta, Malinen kertoo tyytyväisenä.

Rovaniemen Palloseuran ja KuPS:n välinen ottelu alkaa perjantaina 14.10.2016 kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana myös Ruutu+ ja IS Extra -palveluiden kautta.
 
Pelaamalla Veikkauksen kohteita RoPS:n nettisivujen kautta tuet samalla RoPS:n junioritoimintaa. Oheisen osoitteen kautta pelatuista peleistä Veikkaus maksaa palkkion, joka tilitetään suoraan RoPS:n junioreille: www.rops.fi/veikkaus

Pääsyliput myynnissä ennakkoon RoPS Bingolla, Rovaniemen Prismassa, Osviitassa sekä netistä: www.ticketmaster.fi

Tähän otteluun kaikki ennakkoliput 11,50 € / 6,50 € sekä RoPS:n Bingolta ostettuna 10 € / 5 €. Myös pääkatsomon liput. Portilla on voimassa normaalit hinnat. Ennakkolippujen myynti loppuu 1 tunti 15 minuuttia ennen ottelun alkua.

Luettu 3032 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309