ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 01 lokakuu 2016 10:20

RoPS ensi kertaa Vaasan uudelle stadionille

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen Juha Malinen Kuva: Juha Tamminen

Rovaniemen Palloseura kohtaa sunnuntain Veikkausliigakierroksella Vaasassa Vaasan Palloseuran. Kyseessä on rovaniemeläisten ensimmäinen vierailu uusitulle Vaasan stadionille.

- Kaksi kynsille näpäytettyä joukkuetta on sunnuntaina vastakkain, molemmat ovat olleet tällä kaudella paremmassakin tilanteessa. Ottelun panos on iso, molemmilla on ottelussa saumoja voittoon, sanoo RoPS-luotsi Juha Malinen.

Kummankaan joukkueen pistesaalis ei ole joukkueiden pelin tasolla, parempaan on molemmilla mahdollisuus.

- Kumpikin joukkue on pelannut hyvin, mutta tulosta ei ole tullut pelin edellyttämällä tasolla. VPS hallitsee peliä ja syöttää ottelussa 600 kertaa, kun muut tyytyy 300 kertaan, Malinen laskee.

Vaasalaisten joukkueessa ratkaisupelaajia löytyy enemmän kuin yksi.

- Clennon, Morrisey, Soiri ja Vahtera ovat kaikki ratkaisupelaajia, vaasalaisjoukkueessa on edelleen ainesta mitaleille. Malinen tuumii.

Malisen mukaan RoPS:n pelissä on ollut pelillisesti paljon hyvää, mutta kahdessa viime ottelussa saatuun yhteen sarjapisteeseen ei voi olla tyytyväinen.

- Joukkueen ilme on harjoituksissa hyvä, tekemisen taso on korkea. VPS:aa vastaan haluamme näyttää mitä osaamme, toteaa RoPS-luotsi Juha Malinen.

VPS:n ja RoPS:n välinen ottelu alkaa sunnuntaina 2.10.2016 kello 18.30. Ottelua voi seurata Keskuskentällä RoPS:n VIP-tiloissa. Tarjoilusta huolehtii Oliver’s Corner. Ottelu näkyy myös Ruutu+ ja IS Extra –palveluiden kautta.

Pelaamalla Veikkauksen kohteita RoPS:n nettisivujen kautta tuet samalla RoPS:n junioritoimintaa. RoPS:n kaikki Veikkauksen vetokohteet löytyvät osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Luettu 1634 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309